Cele mai lungi relatii de la Hollywood

Relațiile de Hollywood sunt cunoscute ca fiind de foarte scurtă durată, și orice relație care durează de peste 7 ani este incredibil de rara în industrie. Acest lucru nu înseamnă că toate cuplurile  se despart rapid. Sa aruncam o privire la aceste relatii pe termen lung, care au trecut într-un fel un test al timpului  la Hollywood și in industria de divertisment.
David și Victoria Beckham, William H. Macy și Felicity Huffman, Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick
David și Victoria Beckham au  început să se întâlnească în 1997 și au supraviețuit acuzațiilor de înșelăciune și alte scandaluri. Ei au patru copii frumoși împreună și au supraviețuit ca si cuplu fiind în ochii publicului de aproximativ 16 de ani. Actorii William H. Macy și Felicity Huffman, de asemenea, s-au căsătorit în 1997 și au reușit să construiască o viață  constantă și solidă împreună pentru ultimii 16 ani, La fel ca și Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick, care de asemenea, s-au căsătorit în 1997.
Cele mai lungi relatii de la Hollywood
Cele mai lungi relatii de la Hollywood
Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas este cu 25 de ani mai în vârstă decât frumoasa lui doamnă, Catherine Zeta-Jones, dar  asta nu i-a  oprit pe cei doi de a avea o relație solidă de la căsătoria lor din 2000. Ea a stat alaturi  de el în timp ce   a luptat cu cancerul și el i-a fost la fel de loial, în ciuda luptelor sale cu tulburarea bipolara.
Cele mai lungi relatii de la Hollywood
Melanie Griffith și Antonio Banderas
Melanie Griffith și Antonio Banderas au devenit un cuplu în 1995, în timp ce ea era inca maritata cu actorul Don Johnson și el  era căsătorit cu prima lui soție Ana. În ciuda faptului că relația lor a început ca o aventura, cei doi s-au căsătorit în 1996 și sunt împreună de atunci.
Cele mai lungi relatii de la Hollywood
John Travolta și Kelly Preston
John Travolta și Kelly Preston s-au căsătorit în 1991 și, în ciuda zvonurilor contrare, se întâmplă ca relatia lor sa fie  încă puternică astăzi. Ei recunosc că au apelat la consiliere  de-a lungul anilor, dar au spus că de fapt consilierea i- a ajutat in casnicie, iar căsătoria lor a rămas puternica in aceste ultime două decenii.
Cele mai lungi relatii de la Hollywood
Tom Hanks și Rita Wilson, Kevin Bacon și Kyra Sedgwick
Nici o discutie despre relatiile pe termen lung de la Hollywood  nu ar fi completă fără a menționa superstarul Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson. Cei doi s-au casatorit in 1988 si sunt împreună   de peste 25 de ani. În ceea ce privește relația lor, Hanks a spus odată  la Oprah Winfrey, “Eu sunt un om norocos. Rita ar fi putut avea pe oricine, e ca si cum as fi castigat la loterie. “Un alt cuplu care s-a căsătorit în 1988,  e Kevin Bacon și Kyra Sedgwick și relatia lor e   puternica de atunci!
Cele mai lungi relatii de la Hollywood
Goldie Hawn și Kurt Russell
Un alt cuplu care trebuie întotdeauna să fie menționat atunci când vorbim despre relatii pe termen lung este Goldie Hawn și Kurt Russell. După prima căsătorie, Hawn a jurat că nu se va căsători din nou și ea  și Russell sunt împreună din 1983 și au crescut patru copii împreună, doi din prima căsătorie, unul din relația anterioară, și unul pe care il au împreună .
Cele mai lungi relatii de la Hollywood
Sharon și Ozzy Osbourne, Bono si Alison, Sting si Trudie Styler
Sharon și Ozzy Osbourne au devenit un cuplu în 1979 și viețile lor s-au consemnat pe larg de atunci, dar au rămas fideli unul altuia prin diverse suișuri și coborâșuri, inclusiv lupta  cu cancerul a lui  Sharon și probleme cu droguri și recidive in dependenta de alcool ale lui Ozzy. Rockerul Bono si Alison, soția sa, s-au întâlnit în timp ce erau adolescenti înainte de se căsători în 1982, avand peste 35 de ani împreună ca si  cuplu! Un alt rocker si sotia sa, Trudie Styler și Sting, s-au căsătorit în 1982, fiind de trei decenii împreună.
Cele mai lungi relatii de la Hollywood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *