Tratamentul cu parafina

Un spa pentru maini cu parafina relaxeaza muschii si si inmoaie pielea, facand-o mai fina. Un spa pentru maini poate fi facut si acasa, dar de obicei este deseori folosit la saloane ca o forma de terapie pentru maini. La un spa cu parafina pentru maini, ceara se incalzeste foarte tare pana cand ajunge la o forma lichida. Cu cat incepe sa se topeasca, retine mai multa caldura, astfel ca de aici ii vin calitatile terapeutice.

Indeparteaza durerea
Un lucru la care ajuta spa-ul cu parafina este indepartarea tensiunii musculare din zona inchieturilor.Durerile cauzate de artrita, intinderi musculare sau lovire pot fi indepartate cu ajutorul terapiei cu parafina. Daca ai muschii tensionati, la maini si incheieturi, parafina ajuta la relaxare si eliberarea tensiunii din muschi si degete. Un spa cu parafina poate ajuta de asemenea la imbunatatirea circulatiei din maini si brate. Alte boli care pot fi remediate prin acest tratament sunt fibromialgia, fibroza, inflamarea musculara. Tratamentul ofera relaxare si detensionare.

Tratamentul cu parafina

Rehidratare
Un spa cu parafina iti hidrateaza pielea. Daca pielea ta este foarte uscata si crapata din cauza unei afectiuni , temperatura rece sau stres, parafina iti va ajuta pielea sa devina matasoasa si moale. Tratamentul dureaza de obicei mai putin de 30 d eminute si noua piele e dezvaluita pe masura ce indepartezi ceara. Culoarea pielii se imbunatateste de asemenea, devine mai sanatoasa si mai tanara. Bolile de piele precum psoriazisul, eczemele si pielea aspra si crapata beneficiaza de o imbunatatire substantiala dupa acest tratament. Un spa cu parafina incalzeste mainile reci iarna si le lasa hidratate dupa o singura sedinta.

Tratamentul cu parafina

Reda mainilor finetea
Mainile sunt cele mai neglijate parti ale corpului. Ele muncesc pentru noi si deseori sunt dezapreciate. A avea grija de ele cand devin aspre le ajuta sa arate mai tinere si sa nu se crape. Mainile care sunt aspre si cu bataturi iar pielea e decolorata, pot deveni surprinzator de frumoase prin intermediul tratamentului cu parafina. Daca folosesti tratamenul cu parafina ca parte a sedintei de tratament, poti sa adaugi putin ulei esential , cum e lavanda sau ghimbir, pentru o aroma revigoranta si relaxanta, care iti vor lasa mainile frumos mirositoare mult timp dupa sedinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *