Celebritati care au frati gemeni

Câte celebritati cu frati gemeni poți numi la Hollywood sau in industria muzicala? Te-ai putea gândi imediat la actritele transformate in designeri Mary-Kate și Ashley Olsen, muzicienii Joel si Benji Madden, actritele Tia și Tamera Mowrey, și  actorii gemeni Dylan si Cole Sprouse. În timp ce acestia pot fi cele mai renumite seturi de gemeni, deoarece ambii sunt în industrie, există, de asemenea, alte celebritati care au frati gemeni și care ar putea să vă surprindă! Mulți dintre ei au frati gemeni care evita lumina reflectoarelor sau care nu sunt în industria de divertisment, astfel încât acestia sunt rareori văzuti sau chiar nu s-a auzit despre ei.

Scarlett Johansson are un frate geaman, Hunter, care a avut o scurtă apariție alături de celebra lui sora în filmul “Manny și LO.” Hunter a fost, de asemenea, un consilier de campanie a președintelui american Barack Obama, pe care Scarlett l-a sprijinit,   și a moștenit în mod evident calitatile fizice ale surorii lui.

 Scarlett Johansson si fratele ei geaman

 

Celebritati care au frati gemeni

 

Ashton Kutcher are un frate geamăn, Michael, care a luptat cu paralizia cerebrală de la o vârstă fragedă și a avut un transplant de inima, la varsta de 13 ani. Michael a spus că Ashton il sustine și se asigură el beneficiaza de cea mai bună îngrijire în timp ce încă se confruntă cu aceste probleme grave de sanatate. El trăiește in Iowa..

Supermodelul Gisele Bundchen are o sora geamana, Patricia, care nu este model, dar care împărtășește aspectul surorii ei. Fetele au crescut cu patru surori mai mari, Raquel, Graziela, Gabriela și Rafaela, toate la fel de uimitoare ca sora lor celebra.

Gisele Bundchen si sora ei geamana 

 

Celebritati care au frati gemeni

 

Muzicianul Aaron Carter are un frate celebru mai mare, Nick, de la Backstreet Boys, dar are, de asemenea, o soră geamana.. “Exista cu siguranta o conexiune intre ei.” Sora lui a spus despre celebrul ei frate geamăn. “Nu e ca și cum il iubesc si atat. Suntem conectati unul cu celalalt.”Alta cantareata cu un frate geamăn este canadiana Alanis Morissette, al cărei frate geamăn, Wade, este un muzician indie pop-rock, instructor de yoga, terapeut și autor.

 

 Aaron Carter si sora sa geamana

Celebritati care au frati gemeni

 

Joseph Fiennes este fratele mai mic al lui Ray Fiennes actor, și este vedeta “Horror Story american.” El are de asemenea un frate geamăn, Jacob, care este un conservator. Actrita Parker Posey are un frate geaman, Christopher, care, de asemenea, rămâne afară din lumina reflectoarelor.

 

 Actrita Parker Posey si fratele ei geaman

Celebritati care au frati gemeni

 

Jon Heder a devenit foarte popular când a jucat rolul principal în filmul “Napoleon Dynamite”, și fratele său geamăn Dan este, de asemenea, în industrie, dar în spatele scenei, în departamentul de efecte vizuale.  Un alt actor cu un frate geamăn în spatele scenei este Keifer Sutherland, al cărui sora Rachel, lucrează ca supervizor de post-producție. Vin Diesel este fratele geamăn al lui Paul, un editor de film, așa că lucreaza in spatele scenei!

 

Keifer Sutherland si sora sa geamana 

 

Celebritati care au frati gemeni

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *