Cum sa alegi mascara colorata

Mascara colorata castiga popularitate. Mascara albastra a fost vazuta la Stella McCartney’s Fall/Winter 2012 fashion showsi alte culori isi fac simtita prezenta in acest an, ca de exemplu in colectia de machiaj Beth Ditto. Alegerea unei mascara colorate poate fi o provocare dar este posibila.

Alege o culoare care iti accentueaza ochii

Alege mascara in functie de culoarea ochilor. Aceasta iti va mari ochii si ii va accentua. Cele cu ochi caprui sau verzi sunt sfatuite sa opteze pentru mascara albastra sau purpurie. Mascara albastra e recomandata pentru ochi albastri si mascara verde pentru ochi verzi.

Cum sa alegi mascara colorata

 

Alege un produs bun

Nu multe branduri de incredere produc mascara colorata desi cateva marci de lux le au in colectiile lor, de exemplu Louis Vuitton si Estee Lauder. Gasim culori ca purpuriu, albastru, si burgundy. Sa alegem un produs de calitate va fi mai usor sa avem gene extraordinare si sa evitam genele cu aspect de paianjen sau incarcate.

 Cum sa alegi mascara colorata

Cum il purtam

Mascara colorata confera genelor un strop de culoare. Pentru ocazii festive, mascara colorata poate fi purtata cu dermatograf colorat. Alege culori care arata bine impreuna si se potrivesc cu fardul. Incearca sa eviti sa porti aceeasi culoare de fard ca si a mascarei, pentru ca este exagerat.

 

Cum sa alegi mascara colorata

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *