Celebritati care au insule private

Când o celebritate vrea să evadeze in vacanță și isi doreste un pic de intimitate de ochii indiscreti ai paparazzilor, unde va merge? Cele mai multe statiuni de vacanta au sute de alți turiști și sunt frecventate de presă, doar în speranța de a obține o imagine a unor celebritati în costum de baie sau savurând o băutură la piscină. Acesta este motivul pentru atât de multe celebrități si-au cumpărat propriile insule private, astfel încât acestea le pot vizita oricând, fără griji despre mulțimile de ochi atintiti și astfel încât să poată sta relaxate fără a-si vedea imaginea într-un tabloid.

Johnny Depp

Superstarul Johnny Depp detine Little Hall’s Pond Cay din Bahamas, iar insula are șase plaje frumoase, care sunt complet private pentru ca pe insula se poate ajunge doar cu barca. Reporterul People Magazine Carlos Greer a spus despre insulă, “Depp a cumpărat insula, deoarece el a fost în căutarea intimitatii. Insula este complet izolata și el se bucură de snorkeling acolo. Este un refugiu pentru a scăpa intr-un spațiu de libertate , mai ales pentru că cineva ca Johnny Depp nu prea poate fi retras. “

 

Celebritati care au insule private

 

Mel Gibson

Un alt megastar care apreciaza intimitatea este Mel Gibson, care a cumpărat, potrivit relatărilor, o insula tropicala in Fiji pentru   9,8 milioane de euro. Insula este una dintre cele mai mari insule în proprietate privată în Pacificul de Sud, cu aproximativ 5400 de acri de floră și faună și plaje private. Nu se stie cat de mult timp petrece Mel pe insula, dar cu camerele de luat vederi asupra lui , fără îndoială, prea putin!

 

Celebritati care au insule private

 

Richard Branson

Mogulul Richard Branson detine, de asemenea, propria insula, cumpărata în Insulele Virgine Britanice în 1978, pentru câteva sute de mii de dolari. Astăzi, ea a devenit cunoscuta ca un loc de joacă pentru cei bogati si celebri și elitele de la Hollywood și a făcut prima pagina a ziarelor cand actrita Kate Winslet, acum căsătorită cu nepotul lui Branson, a salvat-o pe mama lui Branson, Eva, dintr-un incendiu care a izbucnit pe insulă cu doar câțiva ani în urmă.

 

 

Celebritati care au insule private

 

Nicolas Cage, Eddie Murphy, David Copperfield și Julia Roberts

Nicolas Cage detine o insulă într-un lanț mic sau arhipelag în Bahamas, și vecinii săi din apropiere ii includ pe actorul de comedie Eddie Murphy și magicianul David Copperfield. Toti cei trei bărbați au propria lor insulă privată din lanț astfel încât în  timp ce sunt vecini, nu trebuie neapărat să se vada vreodată unul pe altul ci sa-si petreaca vacanța în pace și intimitate. Actrita Julia Roberts de asemenea, deține o insulă în Bahamas, deși nu în același lanț ca și colegii ei.

 

Celebritati care au insule private

 

Ted Turner

Mogulul Ted Turner deține o insulă în largul coastei Carolina de Sud, numita Insula St Phillips. Turner a fost cunoscut în ultimii ani, ca un filantrop, oferind sute de milioane de dolari pentru caritate in întreaga lume. Nu contează cât de mult a dat, Ted, evident, mai are destui bani pentru a se bucura de vacante!

 

Celebritati care au insule private

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *