Suri nu va mai purta haine create de designeri

Cu parintii pe cale sa divorteze, Suri Cruise se pare ca va avea o viata diferita. Ea va locui cu mama ei, va urma o scoala catolica si va purta haine obisnuite ca toate fetele. Katie Holmes, care se pare ca a inceput sa ia propriile decizii in sfarsit, nu mai vrea ca fata ei sa poarte haine create de designeri sau pantofi cu toc ca pana acum. Actrita a declarat ca a inapoiat cadourile nesolicitate de la designeri si a cerut ca Suri sa fie scoasa de pe listele de cumparaturi. O sursa a relatat in publicatia Reveal:
“Katie a returnat cadourile nesolicitate de la designeri pentru Suri de cand a sosit in New York. A dat instructiuni ca Suri sa fie scoasa de pe listele de cumparaturi. De asemenea, a mentionat in LA sa nu i se mai trimita cadouri de mini diva”

Suri nu va mai purta haine create de designeri

Katie, care vrea ca Suri  sa aiba o copilarie normala, a spus ca a fost ideea lui Tom sa o lase pe fiica lor sa aiba propriile alegeri in moda:”Lui Tom ii placea sa o rasfete pe Suri si sa o lase sa face ce vrea dar Katie are alte idei.”

Tom Cruise a explicat punctul sau de vedere cu privire la fiica sa in 2009: ”In Spania, fetitele poart apantofi cu toc de flamenco inca de cand se nasc. Eu cred ca ar trebui sa poarte ce vrea ea. Sa se imbrace singura. Vreau sa-i incurajez creativitatea si exprimarea proprie. Cred ca e important pentru a-si construi propria identitate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *