Celebritati cu diferente mari de varsta

Nu toată lumea a fost surprinsa de faptul ca Demi Moore si Ashton Kutcher s-au despărțit, după cum cei doi păreau să aibă diferențe majore în personalitatea lor, interese și, desigur, varsta. Demi este de 16 ani mai în vârstă decât Ashton și are trei fiice, care nu sunt cu mult mai tinere decat el. Aceste tipuri de diferențe de vârstă pot lucra în avantajul unui cuplu, dar, uneori, ele lasă, de asemenea, prietenii si fanii muti de uimire si se întreaba dacă relația va dura .

Tom Cruise este, de asemenea,  cu 16 ani mai în vârstă decât soția sa , Katie Holmes. Cei doi păreau o pereche ciudata chiar de la început , cu diferenta de varsta pe care mulți au considerat-o bizara. Katie a fost cunoscuta a fi o credincioasa catolica și Tom părea să decidă pentru scientologie. Diferențele par să depășească asemănările, acestia despartindu-se, după numai șase ani de căsnicie.

 

Celebritati cu diferente mari de varsta

 

Actrita Calista Flockhart și actorul Harrison Ford au, de asemenea, un decalaj de vârstă cu care se confrunta, el fiind cu 22 ani mai in varsta decat ea. Cei doi, de asemenea, păreau un cuplu ciudat atunci când au ajuns sa fie împreună în 2002, provocând ruperea mariajului lui Ford de Melissa Mathison. Cu toate acestea, ei sunt împreună de atunci și prietenii spun că sunt foarte fericiti cu creșterea fiului lor Liam adoptat.

Celebritati cu diferente mari de varsta

 

Actorul Michael Douglas este cu 25 de ani mai în vârstă decât soția sa, Catherine Zeta-Jones, și căsătoria lor a fost subiect de barfa pentru reviste de scandal de mai mulți ani. Unele au presupus că ea s-ar fi casatorit pentru bani și reputația lui la Hollywood, și multe au asumat motivele evidente de ce el s-a fost căsătorit cu o astfel de frumusete tanara! Cu toate acestea, ei sunt căsătoriți din 2000 și par a fi un cuplu puternic, chiar și după toți acești ani.

Celebritati cu diferente mari de varsta

 

Soția lui Nicolas Cage, Alice Kim, este cu 20 de ani mai tânără, dar celor doi le merge bine, acestia s-au intalnit intr-un club de noapte, la începutul anilor 2000. Fiul lor, Kal-El, numit după Superman, s-a născut în 2005 și ei s-au căsătorit cu un an înainte, par a fi fericiti și foarte îndragostiti.

 

Celebritati cu diferente mari de varsta

 

De asemenea, actorul devenit regizor Clint Eastwood a avut întotdeauna o înclinație pentru doamne tinere, și soția sa actuală, jurnalista Dina Cruz, este cu 35 de ani mai tânără. Asta nu i-a oprit să se căsătorească în 1996 într-o ceremonie privată în Las Vegas, și ei sunt inca impreuna.

 

Celebritati cu diferente mari de varsta

 

Poate cel mai ciudat cuplu cu o diferență de vârstă mare ar fi actorul si regizorul Woody Allen și soția sa actuală, Soon-Yi. Nu numai ca este cu 35 ani mai tanara decat el, dar Soon-Yi este fiica adoptată a soției sale anterioare, actrita Mia Farrow. Asta ar face-o în mod legal  mama si  sora fiului cuplului biologic, Ronan Farrow. Relația nu este doar luata în derâdere în mass-media, dar aceasta a dus, de asemenea, la ura in familie. Pentru Ziua Tatălui în acest an, Ronan a scris pe Tweeter, “”Sarbatoare frumoasa, draga tata, sau, mai bine zis, draga cumnate”.

 

Celebritati cu diferente mari de varsta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *