Kristen Stewart s-ar putea sa-si fi distrus cariera

Aventura dintre Kristen Stewart si Rupert Sanders a tinut prima pagina a ziarelor saptamana trecuta. Dupa ce informatia a devenit publica, Kristen a recunoscut si si-a cerut scuze public. Toata lumea o invinuieste si sunt cateva impacte care au rezultat din indiscretia ei de moment. Povestea lor de dragoste ar putea sa distruga franciza  SWATH la fel si relatiile cu partenerii-impreuna cu intreaga cariera. O sursa de la  Hollywood a relatat pentru Page Six:

“Nici un studio nu va dori sa lucreze cu un regizor insurat care si-a inselat sotia cu actrita din rolul principal”

O alta sursa a precizat: “Femeile cautau un motiv pentru care sa nu o placa pe Kristen Stewart, iar acum l-au gasit”

Kristen Stewart s-ar putea sa-si fi distrus cariera

Studio Executive Dorian Rubin a comentat :

“In acest moment, Kristen nu poate face nimic sa-si salveze cariera. Cariera ei exista prin fanii ei si acum, fanii nu sunt prea fericiti. Se simt tradati, sunt suparati, nu e un semn bun pentru Kristen. Motivul pentru care Kristen a avut atat de mult succes a fost datorita fanilor. Daca Kristen isi pierde fanii, isi pierde valoarea, Nu conteaza ca are doar 22 de ani si e posibil ca regizorul sa fi profitat de ea, fanii ei sunt de aceeasi varsta sau mai tineri si se poate sa nu o ierte. Toti sperau ca fotografiile sa fi fost trucate. Atat de multe inimi au fost frante, nu numai a lui Robert, dar ale tuturor fanilor. Bella Swan nu ar fi facut niciodata una ca asta!” Kristen Stewart s-ar putea sa-si fi distrus cariera

 

Se pare ca Alba ca Zapada nu e singurul film afectat de scandal. O sursa apropiata de  Summit Entertainment, studioul de film, spune ca impactul aventurii a afectat si filmul Twilight. Sursa spune:

“Toti sunt foarte speriati de promovare, pentru ca stiu ca aventura inca e in prim-plan si va fi si la toamna. E un cosmar complet sa incerci sa mergi inainte cu promovarea filmului”

Intre timp, Robert Pattinson e complet distrus de tradarea iubitei lui si acum a fost dezvaluit ca Rob comunica cu ea prin mesaje emotionante pe telefon. O sursa apropiata actorului a spus: Kristen Stewart s-ar putea sa-si fi distrus cariera

“Rob e furios-el a plecat de la vila si nu a mai vorbit cu ea de atunci. Ei au schimbat doar cateva mesaje telefonice”

Urmatorul detaliu interesant -presupusa relatie a lui Rob cu alta femeie- ar fi motivul indiscretie lui Kristen. Ea pretinde ca l-a inselat din cauza ca era geloasa pe prietenia lui cu Emilie de Ravin. Rob a devenit apropiat cu Emilie in timp ce filmau Remember me, in 2009. Sursa a declarat:

“[Kristen] a gasit dificil de acceptat prietenia lui Rob cu alta femeie. Cu cat relatia lor evolua, cu atat a inceput sa fie mai geloasa si suparata. Dar Rob a fost intotdeauna impotriva inselatului si admite ca nu intelege actul de tradare. El si Emilie sunt doar amici.”

Katy Perry il consoleaza pe Robert Pattinson

Robert Pattinson plange pe umerii lui  Katy Perry! O sursa apropiata lui Rob spune:

“Katy a fost un sprijin pentru Rob. Ea l-a asigurat ca este langa el asa cum a fost el langa ea cand s-a despartit de Russell [Brand]. Ea l-a sfatuit sa ia o pauza de langa Kristen. “ Kristen Stewart s-ar putea sa-si fi distrus cariera

Robert a sprijinit-o pe Katy cand Russel a intentat divort. El a ajutat-o sa treaca prin acea perioada neagra din viata ei. Rob o respecta pe Katy si ii ia opinia in serios. Rob are o relatie apropiata cu Katy, el fiind surprins petrecand alaturi de ea la premiera Part of me din LA. Rob chiar a luat-o pe Kristen cu el la filmarile unuia dintre concertele lui Katy pentru un film 3D.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *