Celebritati cu grave probleme financiare

Aparent, celebritatile nu se confrunta cu probleme de bani, deoarece atât de multe în industria de divertisment fac sute de mii, dacă nu milioane de dolari în fiecare an. Cu toate acestea, banii castigati nu înseamnă nimic, dacă nu controleaza cantitatea de bani cheltuiți, iar acest lucru inseamna de multe ori căderea unei celebritati! Stilul lor de viata generos, eșecul in cheltuirea finanțelor, și alegerile cu privire la bani le pot săraci si sa se confrunte cu probleme financiare grave.

Cantareata Toni Braxton a fost una dintre cele mai populare interprete R & B din ultimele decenii, dar a trebuit să declare faliment, de două ori, și chiar se  confruntă cu drept de retenție de la fisc pentru impozitele neplătite. Ea, de asemenea, a spus că datorează sute de mii de dolari, daca nu chiar milioane, la companii precum AT & T, The Four Seasons, și Tiffany, toate pentru facturile neachitate.

 

 

Celebritati cu grave probleme financiare

Cel mai tanar dintre fratii Baldwin, Stephen, de asemenea, a declarat recent faliment, dezvăluind că are datorii de 1,3 milioane de lire sterline. În ciuda aparitiei în mai multe reality show-uri și unele producții cu buget redus, cheltuielile lui Stephen par să depășească întotdeauna câștigurile sale, ceea ce duce la faliment.

 

 

Celebritati cu grave probleme financiare

Cantareata Britney Spears ia astfel de decizii greșite în ceea ce privește finanțele, căci averea ei se află sub tutelă, ceea ce înseamnă că nu mai poate lua propriile decizii în ceea ce privește banii. În timpul audierii tutela a descoperit că cantareata nu a economisit nimic din câștigurile salariale medii lunare și în schimb, a cheltuit pe case, restaurante, haine, și  distractie.

 

 

Celebritati cu grave probleme financiare

Un alt actor ale cărui cheltuieli depasesc veniturile sale este Nicolas Cage, care are un stil de viață luxos, mai multe case (15 la un moment dat), două duzini de masini (inclusiv nouă foarte scumpe- Rolls Royce), bijuterii, opere de artă și antichități care il lasa  fara 19,5 milioane de lire sterline pe an, mai mult decât câștiga chiar și în cei mai buni ani ai sai. Cage a fost în instanța de judecată pentru datoriile sale.

 

 

Celebritati cu grave probleme financiare

Ducesa de York, Sarah Ferguson, a obtinut o alocație anuală substantiala după divorț de la printul Andrew, dar stilul ei de viata luxos, de asemenea, a depășit această sumă și a fost prinsa de fapt, in încercarea de a vinde secrete despre propria familie pentru profit. Ducesa a încercat să se restabileasca și să corecteze alegerile ei de viață, și apare într-un nou reality-show despre viața ei.

 

 

Celebritati cu grave probleme financiare

Turbulenta tanara actrita Lindsay Lohan s-a confruntat cu mai mult decat probleme financiare, ea se confruntă cu drept de retenție fiscala pentru neplata impozitelor, si multe facturi neplătite. Ea este văzută cumpărand ceasuri scumpe și mașini chiar dacă ea se lupta pentru a câștiga bani având în vedere filmele ei neperformante și   lipsa de roluri de calitate de la Hollywood.

Celebritati cu grave probleme financiare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *