Basescu si-a renumit consilierii in functii

Traian Basescu a revenit la Cotroceni, astfel, a semnat decretele si hotaririle prin care si -a reinnoit grupul de consilieri, punandu-i in functii pe cei vechi.  Astfel,   Dorel Onaca a fost investit consilier de stat la Cancelaria Preşedintelui, potrivit Mediafax.

Prin decretele autorizate de presedinte, consilierii din vechea echipa au fost renumiti pe functie:Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Virgil Păunescu, Bogdan Mănoiu, Laurenţiu Sebastian Lăzăroiu, Daniel Petru Funeriu, Bogdan Alexandru Drăgoi şi Iulian Fota.

Ştefan Deaconu, fostul consilier pentru probleme juridice, care a fost eliberat din funcţie de preşedintele Băsescu pe 5 iulie, nu s eregaseste printre acestia. precum şi Bujor-Bogdan Teodoriu, cel care a condus departamentul de politici economice şi sociale de la Cotroceni şi care a fost numit pe 10 august membru al Consiliului Concurenţei. Bogdan Oprea revine pe funcţia de consilier de stat la Departamentul Comunicare Publică şi purtător de cuvânt al preşedintelui.

Potrivit  comunicatului citat de Mediafax, printre consilierii de stat pentru care Traian Băsescu a semnat marţi decizii de numire în funcţii se afla  şi Dorel Constantin Onaca.

Ceilalţi consilieri  sunt: Delia Dinu la Compartimentul Protocol, Dinu Claudiu Constantin la Departamentul Constituţional Legislativ, Gabriel Cristian Pişcociu la Compartimentul Probleme Cetăţeneşti, Daniel Andrei Moldoveanu la Departamentul Securitate Naţională, Eugen Tomac la Cancelaria Preşedintelui, Cristian Gabriel Hriţuc la Departamentul Relaţii cu Autorităţiile Publice şi Societatea Civilă şi Raluca Boboc, la Departamentul Analiză Politică, se mai mentiomeaza in comunicatul amintit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *