Cele mai populare destinatii de vacanta

Obiceiurile de vacanta vin si pleaca si ceea ce era in mare voga cu cativa ani in urma, a cazut in favoarea altor locuri. In timp ce Benidorm si Faliraki erau cele mai populare destinatii de vacanta , ele au fost inlocuite de alte resorturi mai sofisticate. Deci daca vrei sa ramai in tendinte si sa afli care sunt cele mai bune destinatii de vacanta, citeste articolul nostru.

Uneori, se pare ca ne plictisim de destinatiile europene, dar la fiecare margine a continentului, inconjurata de apele care strajuiesc Asia, sta unul dintre orasele cu cea mai multa istorie. Acesta este Istanbulul. Calatorii din Scandinavia au inceput deja sa profite de avantajele acestui oras, dar britanicii inca nu au descoperit farmecul orasului. Pur si simplu delicioasa, bucataria turceasca traditionala este incredibil de savurat cand soarele apune peste Bosfor. Prinde o clipa din arhitectura otomana si bizantina in arta si arhitectura turca, in muzee, palate si structuri religioase, si bucura-te de Raki, Meze si Shisha cu localnicii in tavernele traditionale.

 

Istanbul, in toata splendoarea sa

 

Cele mai populare destinatii de vacanta

 

In timp ce Republica Ceha ocupa tot mai mult spatiu in publicatiile de calatorie din ultimii 10 ani, vecina Slovacia este sub radar. Bratislava este unul dintre cele mai magice orase din Europa cu un oras bine pastrat si un castel antic. Si Slovacia se intampla sa fie adapostul multor munti magnifici, cum sunt miticii si maiestuosii Carpati, ideali pentru drumetii, trekking, escaladari si da, schiat, facand din aceasta tara urmatoarea mare destinatie pentru aventurile de familie.

Slovacia, magica si romantica

Cele mai populare destinatii de vacanta
Urmatoarea  mare destinatie in termeni de eco-turism trebuie sa fie Borneo, care nu are foarte multi turisti, pentru ca este dificil de ajuns. Insa, noi zboruri vor fi deschise in aceasta tara pentru a putea primi vizitatori. Padurile neexplorate si muntii sunt incredibil de bine pastrati si are cele mai diverse peisaje din lume. Iar oamenii de stiinta inca descopera specii noi in fiecare zi. O aventura de vacanta, in acest idilic taram al cascadelor, junglelor si muntilor te va aduce aproape de urangutani, te va urca pe cei mai inalti munti, si vei explora locuri pe care omenirea abia le-a atins in ultimii 2000 de ani.

Borneo, taramul cascadelor, te asteapta sa-l explorezi

Cele mai populare destinatii de vacanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *