Cere-l in casatorie!

Daca esti femeie, se cuvine sa ceri in casatorie un barbat?
In aceasta lume moderna, este bine ca o femeie sa initieze o casatorie?
Multi barbati nu fac nimic cu privire la casatorie. Ei pur si simplu se bucura de relatie daca femeile le permit acest lucru. De obicei, femeile sunt cu indiciile si aduc in discutie acest subiect.Daca pur si simplu, iubitul tau nu aduce vorba de asta, fa tu primul pas. Pe o scara de 1 la 10, care crezi ca este posibilitatea sa iti spuna da? Probabil, ai indoieli. Daca crezi ca se afla sub 7, atunci nu incerca. De obicei, conteaza foarte mult cat de puternica este relatia.
Alege timpul potrivit
Este foarte evident ca nu vei primi un raspuns bun in timp ce se afla in fata unui meci de fotbal la televizor sau echipa lui favorita a pierdut un meci. Probabilitatea va creste considerabil daca echipa preferata a castigat si este bine dispus -cu alte cuvinte, vorbeste cu el despre acest subiect atunci cand este relaxat sau in toane bune.
Ai grija cum ii propui
Nu ii pune o intrebare inchisa. Te insori cu mine? Asta va aduce o dezamagire, pentru ca este fortat sa raspunda prin da sau nu. E posibil sa vrea sa se insoare cu tine, dar nu este inca pregatit emotional, psihologic sau financiar. Barbatii sunt mai doritori sa se casatoreasca atunci cand simt ca sunt in stare sa intretina si sa aiba grija de familie.Cere-l in casatorie!
Daca cineva a mentionat ca sunteti un cuplu extraordinar sau ca aratati ca si cand ati fi casatoriti, foloseste asta ca un inceput al conversatiei despre casatorie.
Poti sa spui- asta m-a facut sa ma gandesc ca ne potrivim foarte bine. Ce crezi despre asta sau ce simti despre asta? Asta il va face sa se deschida si sa iti spuna ce crede cu privire la casnicie.
Poti chiar sa incepi o conversatie, prin a face o lista cu toate lucrurile pe care le face si care te fac fericita. Spune-i cat de fericita esti ca il ai in viata ta si ca vrei sa fie o parte permanenta din viata ta. Apoi, intreaba-l ce crede despre asta. Din nou, acest lucru iti da indicatii despre unde se afla. Daca esti foarte sigura despre ce simte el in legatura cu tine, poti sa treci direct la subiect. Intr-o zi, cand va simtiti bine impreuna, pur si simplu spune-i –ne simtim atat de bine impreuna, de ce sa nu ne casatorim?
Fii pregatita pentru orice raspuns
In mintea ta se deruleaza ce anume ar putea raspunde. Fii pregatita pentru cel mai rau scenariu-o respingere.Cere-l in casatorie!
Uneori, barbatii nu sunt pregatiti pentru asta si nu va putea sa-ti dea un raspuns clar. Ar putea avea nevoie de timp pentru a se gandi la un posibil mariaj. Poti sa-i spui ca are timp sa se gandeasca o saptamana sau doua si apoi sa iti dea un raspuns. Unii barbati nu sunt gata sa-si asume responsabilitatea unei familii tocmai pentru ca nu a ajuns in cariera unde doreste sau nu se simte capabil finanaciar. Ar trebui sa aveti o discutie despre cat ar putea dura, si daca are rost sa astepti. Multe lucruri se pot intampla in acest timp. Daca te piaptana, spunandu-ti cat de mult te iubeste si ca esti singura pentru el, inafara de niste meciuri cu prietenii, nu va fi in stare sa faca pasul urmator in relatie, asa ca mergi mai departe.
Daca iti spune ca nu se vede casatorit, trebuie sa pui capat imediat relatiei si cauta pe cineva dispus sa se casatoreasca. Uneori, cand rupi relatia, un barbat isi da seama ca a pierdut ceva valoros, si vrea sa se intoarca. Niciodata sa nu reincepi o relatie daca nu ai stabilit dinainte unele lucruri si ai in vedere ce vrei de la viata cu adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *