Cadouri sexy de Ziua Indragostitilor

Ziua Îndrăgostiților este sarbatoarea dragostei si pasiunii, și acesta este un moment bun pentru a te rasfata alaturi de cineva special. Florile și bomboanele sunt daruri standard pentru cineva special de Ziua Indragostitilor, dar atunci când sunteți gata să  înfierbantati lucrurile între voi, luati în considerare unele cadouri foarte sexy.Lenjeria și pijamalele sunt cadouri  grozave  pentru amândoi, și tu nu ar trebui să fii surprinsa dacă prietenul sau soțul vine cu un cadou constand in lenjerie sexy. Puteți sa-i oferiti niste elemente speciale, cum ar fi boxeri de mătase și un halat de mătase  sau lenjerie sexy. Dacă iti place sa-ti vezi partenerul cu ceva mai masculin ai putea alege  pijamale flanel, pantaloni și un tricou confortabil. Ii poti face, de asemenea, un tratament special cumparandu-ti singura lenjerie sexy si oferindu-i un spectacol frumos!

 

Cadouri sexy de Ziua Indragostitilor Uleiurile pentru masaj, uleiurile de baie sau săruri, și loțiuni sunt daruri minunate si vă puteți bucura de ambele. Aceste daruri permit , de asemenea, să vă bucurați de momente de romantism mult timp după Ziua Îndrăgostiților, puteți scoate uleiurile și loțiunile in weekend sau data viitoare când vreti sa va petreceti timpul împreună.

Pentru a înfierbanta într-adevăr lucrurile între voi, ia în considerare jucariile sexuale sau accesoriile de va puteti bucura ca un cuplu. Un vibrator simplu poate îmbunătăți experiența sexuală pentru ambii, și puteți cumpăra unul on-line foarte discret, dacă sunteti prea jenati sa vizitati un sex shop. Ati putea încerca, de asemenea, loțiuni de corp comestibile, pene sexy pe care le utilizați în timpul preludiului, sau carti de joc sexy, care vă oferă instrucțiuni cu privire la ce să faceti cu ele. Acestea sunt toate elementele de distracție, care pot într-adevăr condimenta relatia voastra si sa le faceti cadouri de Valentines Day.

 

Cadouri sexy de Ziua Indragostitilor

 

O alta idee de cadou pentru voi doi este o noapte departe de casă. Planificați devreme și alegeti un loc romantic, pe care sa il iubiti amandoi. Acesta ar putea fi un hotel de lux sau o cabană izolată în pădure, sau o cabana de schi de la poalele unui munte. Ia niște șampanie și bomboane de ciocolată livrate in camera sau adu-le de acasa. Chiar dacă nu vă puteți permite o cameră la un hotel foarte scump, puteti alege un loc departe de casă, astfel încât să aveți o schimbare de peisaj.

Timpul petrecut impreuna este cel mai sexy lucru pe care il puteti oferi unul celuilalt, dar faceti efortul de a crea o zi a indragostitilor speciala in acest an. Alegeti ceva sexy pentru a oferi cele mai bune și mai erotice momente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *