Cheia succesului unei nunti, organizarea

Totul la o receptie de nunta este superb. Planificarea, bugetul, aranjamentele, evenimentul in sine. Cheia este să fie super-distractiv, nu sa devina o pacoste pentru mirese. Deci, iata cum sa faci pentru a avea o nunta ca in povesti, fara sa te stresezi si bineinteles, fara sa cheltuiesti o groaza de bani.
Alege o dată cât mai devreme posibil. Trebuie să o planifici cu cat mai repede înainte de ziua cea mare. Deci, cu cat alegi mai din timp data, cu atat va fi mai bine si vei avea mai mult timp la dispozitie pentru a organiza celelalte detalii ale zilei tale de vis.
Vei avea șanse mai mari pentru catering sau sa gasesti un fotograf. Vei fi mai bine poziționată pentru a alege florile si alte lucruri.

 

Cheia succesului unei nunti, organizarea

 

De asemenea, ține cont de faptul că prețurile variază considerabil de la sezon la sezon și zi a săptămânii. Cele mai multe nunti au loc între mai și septembrie. Rezervarea in afara sezonului economisește bani pentru ceremonie, sala de receptie, bilete de avion și mult mai multe.

Sambata e cea mai populara zi, astfel încât alegerea unei zile în mijlocul săptămânii iti va salva, de asemenea bani. Cele mai multe persoane vor alege o zi liberă de lucru, sau cel puțin să fie în măsură să facă receptia dupa-amiaza tarziu sau seara devreme.

Ce fel de zona de receptie cauți depinde, desigur, de cât de multe persoane ai de gând sa inviti și unde sunt situate. Unele cupluri fac nunta doar cu câteva persoane la casa unui prieten sau rude. Altii vor dori sa faca nunta mare, cu foarte multi invitati, astfel, va trebui sa inchirieze o sala de mare capacitate, costurile fiind de asemenea uriase.
Unii nu vor fi mulțumiți cu nimic decât cel mai bun hotel din New York sau Las Vegas.

 

Cheia succesului unei nunti, organizarea

 

Această alegere este mai mult o chestiune de bani. Sălile de recepție de obicei, iau banii in avans si ofera si catering, acesta fiind o parte din afacere. Dar cu cat mai mare va fi recepția, cu atât mai mult e necesar sa oferiti un avans,. La recepțiile mari, decoratiunile vor fi mai multe, prepararea alimentelor necesita mai mult efort, și transportul poate deveni mai complicat.

Bineînțeles, va trebui să contactați un fotograf, de asemenea. Cei mai buni vor fi rezervati si cu un an în avans. Unii, cu doi ani. Deci, dacă nu aveți de gând să va invitati vărul sa fotografieze câteva instantanee, veți avea nevoie sa faceti din timp aranjamentele. Alocati si bugetul devreme, deoarece mulți vor dori un avans.

Fa un plan de rezervă cât mai devreme posibil. Greșeli se întâmplă și, uneori, nu iti iese asa cum ai fi dorit, De multe ori, o firma de catering poate fi in imposibilitatea de a te ajuta. Accidente se întâmplă și un fotograf ar putea fi în imposibilitatea de a veni la nunta.

 

Cheia succesului unei nunti, organizarea

 

Aceste lucruri sunt puțin probabil sa se intample, dar sunt suficient de importante sa ai alternative. Va trebui sa ai disponibila alta sala in cazul în care sala de receptie a devenit indisponibila cu două săptămâni înainte de nuntă. Nu se stie, de exemplu, unele acoperisuri pot să se prăbușească chiar înainte de o nuntă.

La fel cu firma de catering, fotograf și alte aspecte importante ale receptiei. Deoarece nuntile uneori, se anuleaza, unii profesioniști pot fi disponibili pe termen scurt. Investigarea și unele numere de telefon sunt necesare pentru a pune in aplicare planul de rezerva.

O bună pregătire scade stresul. Daca ai un plan solid care face fata la lucruri neprevăzute iti va fi de mare ajutor. În acest fel recepția va fi superba, fara stres, iar tu si alesul tau va puteti bucura de ziua cea mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *