8 lucruri pe care sa nu i le spui niciodata sotului tau

Haideti sa spunem lucrurilor pe nume. Barbatii au ego-uri fragile si femeile limbaj acid. Nu e una din cele mai bune combinatii si de aceea va trebui sa faci eforturi constante sa nu sfarsitiprin a va rani. Deci, iata 8 lucruri pe care nu trebuie niciodata sa i le spui sotului tau.

“Ti-am spus eu!”
Sotul tau se poate sa fi facut ceva prostesc si nu ti-a ascultat sfatul. Dar, asta nu inseamna ca trebuie sa il tachinezi. “Ti-am spus eu’” e o arma care il face pe sotul tau sa isi plece capul. Folositi-o cu intelepciune, doamnelor.

“Esti la fel ca si tatal tau”
Cu aceasta afirmatie nu numai ca il ranesti, dar iti si insulti socrul. Poate ca nu te aude socrul dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l injosesti. Familia e un subiect foarte sensibil pentru orice persoana. Niciodata nu adu membrii familiei in certurile voastre private.

8 lucruri pe care sa nu i le spui niciodata sotului tau

“Bine”
Un singur cuvant care iti poate lovi sotul ca o arma este acel “Bine”. E un da negativ, care iti exprima extrema neplacere pentru ceva. Indica faptul ca fierbi in suc propriu de furie. Deci, evita sa folosesti acest cuvant si mai bine vorbeste cu sotul tau. Barbatii prefera ca partenerele sa tipe si sa isi exprime furia decat sa fiarba de furie.
“Mama m-a avertizat ca se va intampla asta”
Aceste cuvinte nu doar iti insulta sotul, dar ii ranesti si stima de sine. Deci, niciodata nu adu parerile familiei despre sotul tau in discutiile voastre.

“Tot timpul faci asa!”
Aceata e o propozitie care doare si il va rani pe partenerul tau. Daca actiunile lui te deranjeaza, atunci fii sincera si cere-i sa nu le mai repete. Cand stabiliti in liniste divergentele, nu mai au rost certurile. Corect?

“Poti sa faci ceva cum trebuie?”
Poate sotul tau are o zi proasta la lucru sau pur si simplu nu e in apele lui. Astfel, afirmatia aceasta il va face sa se simta ingrozitor si neputincios. Daca esti nefericita de ceva pe care nu a reusit sa repare, cheama pe cineva sa faca asta cand nu e el acasa.

“Chiar trebuie sa-l invitam la noi?”
Poate ca nu iti plac prietenii sotului tau, dar trebuie sa inveti sa nu faci comentarii dezaprobatoare. Ai renunta la prietenele tale pentru el? Nu ai face-o nu-i asa? Deci, nu te astepta de la el sa renunte la prietenii lui. Un lucru pe care poti sa-l faci  este sa nu incurajezi o noapte in oras cu baietii. Pregateste gustari, invita-i prietenii si lasa-i sa se distreze. Poti sa te uiti  la un film in timpul asta sau sa mergi la cumparaturi.
“Mi-ai cumparat asta?”
De multe ori, cand barbatii decid sa cumpere ceva pentru partenerele lor, cumpara ceva absolut hidos. Dar in loc sa te plangi, uita-te la partea frumoasa a lucrurilor. Sotul tau e cu siguranta mai bun decat milioane de alti barbati care nu s-au deranjat sa-i faca o surpriza sotiei. Deci, pune-ti un zambet pe fata, imbratiseaza-ti sotul si aminteste-ti, gestul conteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *