Crap delicios de Nisa
Ingrediente
-1 crap
– o lingura de faina
-sare, piper
-3-4 linguri ulei
-2 linguri de patrunjel
-10 g tarhon
-3-4 catei de usturoi
-6 rosii
-2 pahare vin alb
Preparare
Iei un crap de orice dimensiune, il cureti, il tai in felii, pe care le sarezi, le piperezi si le tavalesti in faina. Intr-o cratita pui vreo 4 linguri de ulei si-l lasi sa se infierbante. Toci foarte mult patrunjel, putin tarhon, 3-4 catei de usturoi si 6 tomate le cureti de pielita, le sfarami si le amesteci cu patrunjelul si cu tarhonul. Iei o tava si o ungi cu untdelemn. Bucatile de peste le pui in aceasta tava, reconstituind crapul, si-l dai la cuptor. Cu 10 minute inainte de a servi, torni 2-3 paharute de vin alb, dupa gust. Lasi la cuptor inca 10 minute si servesti. Aceasta mancare delicioasa se serveste calda dar si rece.