Lumanarile, elementul romantic

Se spune că lucrurile mici fac de multe ori marea diferenta in viata. Acest lucru este cu siguranță adevărat atunci când vine vorba de decorul casei. Când intri într-o cameră, de multe ori primele lucruri pe care le observi sunt cele mai mici accesorii. Perne, ornamente si lumanari sunt lucrurile care atrag atenția. Desigur, pe langa mirosul acestor accesorii este că acestea sunt ușor accesibile.Lumânările pot fi adaugate la orice cameră. Ele pot sta aprinse pe o masă de sufragerie și dau un sentiment de dragoste si caldura. Ele pot înconjura o cadă și să faci baie simtindu-te ca intr-un centru spa. Sau pot face un decor artistic chiar și atunci când sunt stinse.

Lumanarile, în special, sunt in mare parte utilizate acasă. Ele pot arăta excelent în orice cameră și sunt disponibile în sute de forme diferite. Dacă studiati Feng Shui, atunci veți vedea, de asemenea, că lumânările sunt o caracteristică importantă în cameră.

Lumanarile, elementul romantic

 

Feng Shui si lumanarile

În Feng Shui, lumanarile reprezinta pasiune, recunoaștere și creativitate. Mulți oameni aleg metodele Feng Shui care reprezintă practic modul în care casa ta este decorata. Chinezii cred că există energie care curge de-a lungul intregii case. Acest lucru se conectează cu decorul și emite o reacție bazată pe poziția elementelor din casa ta. Se spune că, prin plasarea lumanarilor in diferite pozitii, poti atrage orice ai nevoie in viata ta.

Plasându-le în colțul sud-vestic al dormitorului se spune ca atrage romantism si pasiune. Puneti lumanarile aproape împreună, pentru ca acest lucru va reprezenta cât de aproape vrei sa fii de iubirea vietii tale.

Dacă plasați lumânările în partea de sud a camerei se va atrage faima si recunoasterea. Dacă aveți nevoie de inspirație pur si simplu uitati-va la o lumânare în timp ce se topeste. Plasarea acesteia nu este prea importantă, doar uitati-va la ea în timp ce vă aflați într-o anumita stare de spirit. Așezați lumânările în sud-est sau la est in camera si vor aduce calmul în viața voastră.Prin urmare diversele reguli de Feng Shui ar putea imbunatati in mod dramatic viața ta în funcție de credinta chineza.

 

Lumanarile, elementul romantic

 

Strălucire

Indiferent dacă crezi în Feng Shui sau nu, lumânările ajuta cu adevărat la înveselirea casei. Dacă aveți câteva camere întunecate și umede se poate aduce într-adevăr o atmosfera calda. Lumanarile vor ajuta pentru a adăuga confort camerei.

O idee buna este sa folosesti lumanari plutitoare. Achiziționati un vas decorativ frumos și puneți-l pe o măsuță de cafea. Pentru efectul final romantic se adaugă câteva petale de trandafir in apa. Apoi termina prin utilizarea lumanarilor plutitoare. Atunci când privesti acest tip de aranjare aminteste-ti ca poate aduce, de asemenea, calmul în viața ta.

Nu uita utilizarea lumanarilor parfumate. Acestea servesc la două scopuri. În primul rând lumina de care ai nevoie și mirosul, care este eliberat ajută să iti relaxeze mintea. Există atât de multe tipuri diferite de lumânări. De ce nu cauti on-line inspirație si aranjamente de lumânari? Vei fi putea gasi imagini de lumânări și modul în care oamenii le-au aranjat în camere. În schimb, lumânările  în baie sunt ceva de care te vei putea bucura singura, fara altcineva din casa ta cu o baie savuroasa la lumina lor difuza.

Luminile sunt elementul care aduce caldura intr-un spatiu. Poti sa pui cateva lumanari elegante pe langa semineu. Aprinde-le în în nopțile romantice si te vei putea bucura de lumina lor calda, plina de pasiune. Dar ce spui sa ai in casa un candelabru care sa contina lumanari in loc de becuri? Nu este cu adevarat uimitor?

Este fermecător, interesant și istoric . Îmi place chiar și strălucirea caldă a lumânărilor reflectate in perete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *