Cum sa ai sani mai mari

Multe femei doresc sani mai mari, dar le este greu să cumpere haine decoltate din cauza unei piept plat. Estrogenul este hormonul principal responsabil pentru cresterea sanilor si dezvoltare. Ca adolescenta, unei fete ii va începe să crească tesutul mamar si necesita, de obicei, dimensiuni mai mari la sutien în fiecare an. În timp ce motivul exact pentru sanii subdezvoltati este necunoscut, unii speculează că acest lucru se datorează unei scăderi de estrogen în organism și o creștere a nivelului de testosteron. Anumite alimente pot ajuta și unele exerciții pot inversa aceste probleme.

Pasul 1
Țineți o greutate de 2 kg în fiecare mână în timp ce stati pe un scaun cu spatele drept. Tineti brațele să atârne pe lângă corp, cu spatele drept. Ridicați greutățile spre exterior pana cand bratele sunt aliniate cu umerii si reveniti la pozitia initiala. Faceti trei seturi de cinci repetari pe zi.

 

Cum sa ai sani mai mari

 

Pasul 2
Efectuați flotari regulat pentru a ajuta constructia muschilor la piept. Intinsa pe burta, puneți palmele cu coatele indoite la nivelul umerilor. Îndreptați picioarele si odihniti genunchii pe podea, cu spatele drept. Ridicați-vă cu palmele și țineți apăsat. Coborâți corpul înapoi la poziția inițială, repetand procesul de două până la trei seturi de cinci repetiții.
Pasul 3
Intinde-te pe spate pe o bancă sau masă joasă. Țineți o greutate de 2kg in fiecare mana cu bratele întinse în paralel cu umerii. Ridica încet greutățile sus deasupra ta pana cand bratele se întâlnesc, menținându-le drepte. Întoarceți brațele în poziția inițială și repetați cate trei seturi a cate 10 repetari fiecare.

Cum sa ai sani mai mari

 
Alimente
Pasul 1
Mănâncă multe fructe proaspete, legume si cereale integrale pentru a preveni supraproductia de testosteron, care inhiba cresterea sanilor natural. Femeile care au o supraproducție de testosteron dezvolta atribute masculine, cum ar fi tesutul mamar minim.
Pasul 2
Consuma estrogeni din plante, cum ar fi soia, fasole și mazăre. Aceste alimente sunt bogate in estrogeni care crește producția de estrogen natural. Estrogenul este responsabil pentru cresterea tesutului mamar. Estrogenii din plante nu sunt aceiași ca estrogenii sintetici utilizati în terapii hormonale înlocuitoare și nu au fost legate de cancer de san sau de alte probleme de sanatate.
Pasul 3
Adauga ierburi proaspete la dieta ta de zi cu zi, prin alimente sau suplimente. ca ajutoare pentru cresterea sanilor prin stimularea creșterii țesutului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *