Avantajul de a te intalni cu un tip timid

De obicei, un tip încrezător este mai mult decât dispus să împartă toate tipurile de informații despre el înșuși. Totul, de la trecut la prezent și  viitor. Când sunteți în căutarea unui tip timid, acestia sunt mai putin predispusi la comunicare si asta inseamna ca veti avea mai mult de lucru, în scopul de a obține unele informații de la el. Dar sunt si avantaje pe care trebuie sa le iei in considerare.

Sunt mai sinceri
Ne place un tip care este într-adevăr încrezător în sine, dar el poate, de asemenea,   părea nesincer, uneori, nu-i asa? Ei bine doamnelor, de obicei, un tip timid, este mult mai sincer, ei se gândesc mai mult la cuvintele lor si folosesc mai mult cuvantul te rog.

Avantajul de a te intalni cu un tip timid

 

Mai puțin intimidanti
Un tip foarte încrezător poate fi atât de intimidant pentru că el de obicei se inconjoara cu tot felul de fete. Atunci când te intalnesti cu un tip timid, acestia sunt de obicei mai puțin intimidanti, mai puțin probabil să te respingă. Încearca să te apropii de un tip timid.

Sunt grijulii
Nu spun că toți băieții încrezători sunt nechibzuiti, dar cand vine vorba de tipii timizi, acestia sunt de obicei unii dintre cei mai grijulii.  Cum am spus mai înainte, ei cred in cuvintele lor cu adevărat si cred in ceea ce simt. Unul dintre avantajele intalnirii cu un tip timid este faptul că ei vor să iti cunoasca interiorul.

Avantajul de a te intalni cu un tip timid

 

Mai puțin probabil să trișeze
Orice tip din lume te poate înșela,  dar  un tip timid, e de obicei mai puțin probabil să trișeze. Îmi plac de fapt tipii timizi, cred că acestia sunt atât de frumosi, atât de dulci și sunt absolut unii dintre cele mai bune tipuri de barbati.

Ei nu vor domina conversația
Îmi place un tip care poate sustine o conversatie placuta, dar uneori e bine sa te intalnesti cu unul care sa te asculte in loc de a încerca să domine. De obicei, atunci când te intalnesti cu un tip timid vei putea pune si chiar ti se vor pune întrebări, pentru că vor să afle tot felul de informații despre tine.

Ei sunt buni ascultători
Așa cum am spus mai înainte, atunci când te întâlnesti cu un tip timid, nu va trebui să iti faci griji despre faptul ca domina conversația, dar, de asemenea, poate ști într-adevăr să te asculte și într-adevăr pune pret pe tot ceea ce spui. Sincer, doamnelor, cât de des vorbiti cu un tip, și nu știti cu adevărat dacă el va ascultă ? Probabil de multe ori nu?

Rosesc usor
Îmi place de fapt, această trăsătură la baietii timizi, faptul că acestia rosesc, atât de ușor. Fa-i un compliment si vei vedea cat de usor roseste. Dulce, nu-i asa?
Daca un tip este timid ar trebui să trecem cu vederea. Doamnelor, acestea sunt doar câteva din multele motive pentru care sa cautati si sa va intalniti cu un baiat timid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *