Tu ce sandale vei purta in aceasta vara?

Vara înseamnă sandale, așa ca doriți să vă păstrați picioarele ușoare și confortabile in sezonul cald. Ca și alte încălțăminte, aveți nevoie de o mare varietate de sandale pentru toate piesele de vestimentatie din dulap și ocazii, și vreti să fie elegante, dar si confortabile. De asemenea, trebuie să știi ca cele mai bune sandale trebuie asortate cu fiecare tinuta, astfel încât să nu arate prea casual si uita-te mereu la calitate.

Flip-flops pot fi dificil de purtat în cazul în care picioarele tale sunt deosebit de sensibile; alege sandale căptușite care glisează între degetele de la picioare, astfel pielea ta nu se va irita. Ai putea alege, de asemenea, o pereche realizate cu materiale de calitate superioară cum ar fi piele sau piele de căprioară si vor fi mult mai confortabili decât cei facuti din materiale subțiri de plastic sau materiale de spuma. Flip-flops sunt foarte casual insa, rareori pot fi adecvati pentru birou sau biserica sau restaurante.

Timp de decenii, flip-flopsul au fost unii dintre cei mai populari pantofi de vara.  Ei sunt o întreagă parte din moda. În fiecare an, împreună cu papuci, sandale sau orice alte tipuri de încălțăminte iese o serie întreagă de noi flip-flops. Și ce poate fi mai confortabil si casual pentru o plimbare pe plaja, pe străzile orașului sau chiar pe pajiști rurale decât o pereche de flip-flops? Cu flip-flops pe picioarele tale, abia observi că  porti ceva, în timp ce picioarele tale sunt protejate de razele puternice ale soarelui, care sunt reflectate de nisip sau de pavaj, și le transformă într-o suprafață fierbinte, care nu este recomandată pentru mersul desculț. Nu contează cât de benefic e mersul cu picioarele goale .

Indiferent dacă alegeți așa-numitii flip-flops cu deget, unde o parte moale  sta   între degetul mare și arătător, veți fi mulțumite. Acestia sunt, prin urmare, foarte confortabili, deoarece  permit mai multă libertate   piciorului.

 

Tu ce sandale vei purta in aceasta vara?

Sandalele plate sunt un pic dressier decât flip-flops și pot fi mai confortabile, deoarece acestea nu aluneca între degetele de la picioare. Încearca întotdeauna sandalele care ti se potrivesc, astfel încât acestea să nu frece piciorul, și alege-le pe cele cu tălpi groase pentru un plus de confort. Și acestea sunt foarte casual, asa ca poarta-le doar cu blugi sau pantaloni scurți și nu la ocazii elegante.

 

Tu ce sandale vei purta in aceasta vara?

Sandalele pană sunt o opțiune mai bună pentru pantaloni scurți și fuste scurte, deoarece acestea vor oferi o alungire a picioarelor și glezne slim. Sandalele pană de plută sau panza sunt o alegere excelentă  casual si sandalele pană din piele pot fi de multe ori purtate cu o rochie sau fusta. Aceste sandale merg cu orice ansamblu vestimentar sau ai putea încerca culori indraznete, cum ar fi rosu, galben sau afine pentru personalitate. Sandalele pană de panza albe pot arata curate și perfecte pentru o rochie de vară.

 

Tu ce sandale vei purta in aceasta vara?

Sandalele platforma sunt, de asemenea, o alegere distractiva și acestea vă pot oferi o oarecare înălțime și alungire a picioarelor . Ele pot fi, de asemenea, mult mai confortabile decât sandalele pană. Aceste pot fi gasite într-o varietate de stiluri și materiale, precum și de piele.

 

Tu ce sandale vei purta in aceasta vara?

Pentru birou și pentru cluburi de noapte, alege sandale cu toc. Cele mai multe birouri permit sandale deschise la degete și dacă acestea sunt din piele, cu un toc sunt fără îndoială adecvate. Pentru nunti de vara, alege o culoare mai deschisa, cum ar fi bej sau argintiu pentru timp de noapte.

Tu ce sandale vei purta in aceasta vara?

 

Distreaza-te in magazinele de sandale de vară și aminteste-ti că niciodată nu poti avea prea multi pantofi, astfel încât refa-ti stocul de până acum și bucura-te de alegerile tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *