Cum sa maschezi cearcanele

Femeile de toate vârstele de multe ori constată că au de-a face cu cearcane  sub ochi. Cauzele acestei probleme sunt destule și includ lipsa de somn, genetica, deshidratarea și probleme de pigmentare a pielii. În timp ce, de fapt tratarea și vindecarea începe de la interior spre exterior, există unele soluții de machiaj, care pot diminua aspectul lor inestetic și la creșterea încrederii în același timp.

Aloe Vera
Atunci când pielea devine deshidratata, elasticitatea în jurul ochilor este foarte mult afectată și, în plus pielea devine uscată, si isi pierde aspectul său vibrant, tineresc. De aceea, primul pas este rehidratarea pielii, care va lumina zona.

In fiecare noapte înainte de culcare aplicati o crema hidratanta care conține aloe vera. Pentru dimineața, ar trebui să se aplice, de asemenea, o crema hidratanta inainte de a aplica orice machiaj. Crema hidratanta pe care o alegeți ar trebui să fie cu o textura usoara, astfel încât acesta nu va lăsa sentimentul de piele grasa si nu va interfera cu aplicarea machiajului.

 

Cum sa maschezi cearcanele

 

Vitamina K
Vitamina K este importantă, deoarece ajută la consolidarea capilarelor și acest lucru va ajuta ca cearcanele sa fie mai puțin vizibile. Cremele  cu vitamina-K se gasesc în magazine la preturi mici și fac minuni. Aplicați un strat subțire in zona de sub ochi in fiecare seara inainte de culcare si apoi se clătește dimineața. Este nevoie de câteva săptămâni de utilizare constanta pentru a începe să observați o diferență.

Puteți încerca, de asemenea sa creșteti aportul de vitamina K prin consumul de alimente cum ar fi spanacul si broccoli, însă de obicei aceste alimente nu conțin suficienta vitamina pentru a face o diferență care este motivul pentru completarea cu o crema.

Corector
Corectorul este brevetat în mod special pentru tratarea cearcanelor intunecate de sub ochi. El foloseste pigmenți de culoare roz si piersica, care vor contrasta, dand aspectul de luminozitate.

Corectorul ar trebui să se aplice din belsug, incepand de la coltul ochiului si apoi cu grijă la uniformizare sub zona ochilor aproape de linia genelor. Utilizați o mișcare uniforma , astfel incat sa obtineti o acoperire completă.

 

Cum sa maschezi cearcanele

 

Anticearcanul
Acesta este un must have pentru cearcane mai ales dupa o noapte lunga sau atunci când nu ai dormit suficient. Alege un anticearcan care are o bază de galben, pentru ca acest lucru va contracara violetul cearcanelor.

Aplicați cateva puncte direct sub ochi și apoi ușor intindeti până când tonul începe să se uniformizeze și aveți o acoperire completă. De asemenea, este o idee bună sa alegeti o nuanta care este un pic mai usoara decat tonul pielii naturale. În cazul în care cearcanele sunt severe, alegeti o nuanta care este mai deschisa decât tonul   natural.

Fondul de ten
Utilizarea fondului de ten normal va ajuta, de asemenea, la combaterea aceastei probleme. Aplica fondul de ten ca de obicei, având grijă să acopere zona de sub ochi si intinde bine cât de mult poți. Ați putea chiar să schimbi fondul de ten normal pentru unul mat atunci când cearcanele sunt mai proeminente.

Pudra
Procesul de machiaj ar trebui să se încheie întotdeauna cu un strat de pudră compactă, dar atunci când doriti sa mascati cearcanele de sub ochi, ar trebui să optati pentru o pulbere care are o baza de culoare galbenă, doar daca pielea nu e foarte deschisa.  În acest caz, alegeți o pulbere care are o baza de culoare albă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *