Barbatii si femeile pot sa fie doar prieteni?

Pot o femeie și un bărbat să fie doar prieteni fără nici un atașament romantic? Cercetarile recente sugereaza ca nu, dar în aceste vremuri de mai multă egalitate între sexe la locul de muncă, este posibil, și, probabil, necesar. Prin urmare iata câteva recomandări, prin care puteți să vă păstrați prietenia cu bărbații platonică.

Pentru a face prietenia sa dureze, voi doi trebuie să puneti intimitatea sexuală în afara limitelor. Uneori, tipul poate păstra un detașament emoțional, dar s-ar putea sa fie greu să va țineti emoțiile în afara. Tu iti doresti sa mențineti prietenia afara din dormitor, astfel incat sa nu există neînțelegeri.

 

Barbatii si femeile pot sa fie doar prieteni?

 

Păstrați prietenia pe baza unor interese comune și faceti lucruri pe care el le-ar face cu colegul lui. Impărtășiti o pasiune pentru aceeasi echipa de fotbal? Mergeti la meciuri impreuna. Va plac aceleași formatii? Mergeti impreuna la concert. Aceasta ajută la menținerea prieteniei si la interesele voastre comune.

Arăta-i că-i esti prietena prin încercarea de a-l ajuta să-si găsească o iubita. Joaca rolul de pețitor și fa-i cunostinta cu o prietena sau cu cineva de la locul de muncă. Fii cu ochii pe femei cu care s-ar putea întâlni sau de care ar putea fi atras. Ajutându-l sa găsească o partenera, ii arati că nu vrei să fii acea persoană, că esti interesata doar de fericirea lui.

 

Barbatii si femeile pot sa fie doar prieteni?

 

Dacă el are o partenera sau găsește una, nu lăsa gelozia sa te cuprinda. Monstrul verde a distrus multe prietenii și dacă vei vedea că nu iti poti lua gândul că el e cu cineva, atunci poate că există alte motive mult mai intime pentru care vrei să-l ai în viața ta.
Daca mergeti undeva la distanță intr-un weekend lung ar putea duce la altceva. Respecta vocea bunului simt si stai departe de situații compromițătoare cu amicul tău.

Dacă prietenul tău începe să trimită mesaje mixte și crezi că este din ce în ce mai interesat de dragoste decat de prietenie, ar putea fi cel mai bine sa aveti o mică discuție cu privire la acest lucru. Pastreaza conversația la parametri normali, astfel încât să nu-l faci de râs, și sa-l umilesti. “Interesat de sex cu tine! Mă? Ești nebun ” , Dacă el confirmă suspiciunile tale, e alegerea ta daca doresti să păstrezi lucrurile așa cum sunt sau sa te implici intr-o relatie romantica.

În timp ce bărbații și femeile pot fi prieteni, este dificil ca relația să fie în întregime platonică. Genetica noastra conduce pur și simplu catre atracție  pentru sexul opus! Probabilitatea ca cel puțin una dintre părți sa fie atrasa   sexual este foarte mare, indiferent dacă  da vreodata de inteles. Acesta este motivul pentru care gelozia și infidelitatea exista, noi nu suntem creati  pentru a fi o specie monogama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *