Cum sa te imbraci la un cocktail party

A te pregati pentru o petrecere de cocktail poate sa ti se para complicat dar cu regulile noastre in minte va deveni usor si te vei bucura de intregul proces. Sa te imbraci corect pentru diferite ocazii este foarte important daca vrei sa fii luata in serios. O asemenea receptie este o petrecrere unde oaspetii sunt serviti cu racoritoare mai mult decat o cina in care sa sta pe scaun. Acetse petreceri pot sa fie nunti mici sau evenimente la vreo companie, o lansare d ecarte sau o inaugurare. In timp ce petrecerile cocktail nu sunt cele in care se poarta cravate negre cu reguli stricte vestimentare si nici cu rochi casual Cum sa te imbraci la un cocktail party

Deci, aici sunt regulile pe care sa le urmezi pentru a arata bine la o petrecere cocktail. Lungimea unei rochii normal ajunge la cativa centimetri deasupra genunchilor. Uita de rochii care arata prea mult. Incearca sa alegi ceva adecvat.

Cum sa te imbraci la un cocktail party

Accesorizeaza-ti tinuta  Opteaza pentru bijuterii care iti infrumuseteaza rochia dar nu exagera-unul sau doua sunt suficiente. Nu uita de o poseta de calitate, este esentiala pentru o astfel de party.

Cum sa te imbraci la un cocktail party

 

Poarta pantofi potriviti.Tocurile sunt cea mai buna optiune dar talpile joase sunt acceptabile si ele. Gandeste-te la confort, de obicei petrecerile d ecocktail sunt lungi si si va trebui sa stai  in picioare tot timpul.Cum sa te imbraci la un cocktail party

Fii atenta la stil. Petrece-ti timpul  aranjandu-ti parul, unghiile si machiajul. Un look nearanjat nu e o idee buna pentru o petrecere de cocktail.

Avand aceste reguli simple in minte, vei arata perfect la o petrecere de cocktail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *