Cum sa te motivezi sa faci exercitii

De multe ori am citit despre femei care doresc o silueta de invidiat, fără a face exercitii și fara a consuma alimente sănătoase. Dar ce zici de un efort? Alte lucruri necesita eforturile noastre, cum ar fi banii, cariera  sau  căsătoria. Deci, de ce exercitiile nu se afla în eforturile noastre? Ei bine, aceasta depinde de cat de confortabil te simti in pielea ta. Dacă nu, invata cum să te motivezi să faci exercitii.

Știi ce? “Antrenament” sună înfricoșător.Pregătirea fizică, sportul și fitnessul, daca nu sunt motivate, totul pare greu, plictisitor și destul de enervant. Dar, pe de altă parte, ar trebui să consumati mai puține grăsimi saturate si să faceti exerciții 30 de minute pe zi ca sa ramaneti în formă. E prea mult? Mă îndoiesc.

Stabiliti un obiectiv

La fel ca în orice realizare, ar trebui să stabiliti un obiectiv mai întâi. Vrei o tapiterie? Du-te  dupa ea. Modifica-ti planul cu zahărul, junk food, și alcoolul. Înscrieți-va la sala de sport sau la gimnastică. Nu avem timp pentru asta?Sari coarda, gantere si ia o hula hoop. Orice este posibil daca vrei.Cum sa te motivezi sa faci exercitii

Planuiti

Fa un plan de mese, antrenament și lipeste-te de el. Nici o scuză! Mananca cinci mese mici sau trei mese mari pe zi, dar în mod regulat pentru a menține metabolismul la lucru. Nu sari peste mese. Fa 30-40 de minute de exercitii de mare intensitate pentru a primi o gustare și a ramane cu conștiința curată.

Fa exercitii cu prietenele

Dacă nu iti place sa lucrezi singura, gaseste un partener sau mergi la un program de fitness cu un grup de oameni. Pur și simplu antreneaza-te în compania oamenilor foarte motivați. Acest lucru vă va ajuta să mergeti pe drumul cel bun și să faci ca antrenamentul sa fie mai putin stresant pentru tine.

Cardio

Am spus-o înainte și vom spune din nou. Fie că este vorba de alergare, sarituri cu coarda sau dans, ar trebui să te bucuri de ele. Acest lucru va ajuta ca antrenamentul sa fie și mai plăcut. Dar de ce e important cardio ? Ei bine, aceasta ajută la arderea caloriilor, care ajuta la pierderea in greutate. Acesta întărește inima si reduce tensiunea arteriala si colesterolul. De asemenea, ajuta la eliminarea stresului si ajuta la somn. Cu toate acestea, doar cardio nu te va ajuta sa pierzi in greutate. A se vedea punctul următor.

Cum sa te motivezi sa faci exercitii

 

Ridicarea greutatii

Cum sa te motivezi sa ridici greutati? Ei bine, vrei să slabesti ? Sau mai bine zis, nu vrei sa arati bine? Ridicarea greutatii antreneaza muschii. Când pierdem in greutate trebuie să ne asigurăm că pierdem grăsime, apă, nu tesut muscular. Deci, dacă vrei cu adevărat să slabesti în mod eficient incepe cu greutăți ușoare.

Modificarea planului de antrenament

Când aveti un obicei de antrenament, schimbati rutina regulata pentru a va menține interesul , precum și a implica cât mai muschi în muncă. Incearca lucruri noi și lucreaza cu tot corpul, mai degrabă decât cu unele părți separate ale corpului. Asigura-ți rutina de antrenament interesant și mai puțin stresant pentru tine.

Nu conteaza ce faci, dar fa-ti un obicei de a face exercitii. Antrenamentul intens e necesar mai ales dacă aveți un stil de viață sedentar. Se elimina durerile de spate și articulare. De asemenea,exercitiile te energizeaza si te ajuta sa stai in alerta intreaga zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *