Sa intelegem etichetele produselor de frumusete

Etichetele produselor de frumusete pot fi dificil de descifrat. Unele sunt ușor de înțeles in timp ce altele au cuvinte sau fraze de care s-ar putea să nu fi auzit niciodată. Sa stiti ceea ce aceste cuvinte și fraze înseamnă vă poate ajuta să obțineți produsul care va fi cel mai benefic pentru nevoile dumneavoastra. Acest ghid va va ajuta să determinati ce spun toate etichetele  produselor de înfrumusețare și vă va ajuta să găsiți produsele de care aveți nevoie.

Hypoallergenic

Acest cuvânt este adesea găsit pe machiaj, produse pentru par, produse de îngrijire a pielii, produse pe care le aplici pe corpul tau. Dar ce anume înseamnă asta? Practic, aceasta înseamnă că există o șansă minimă ca o reacție alergică se va forma la utilizarea produsului. Cei mai mulți oameni vor fi capabili de a utiliza produsul fara a face o reacție alergică. Cu toate acestea, nu există nici un mod posibil de a-l testa pentru toti alergenii. Prin urmare, unele persoane pot experimenta o reacție alergică. Daca aveti pielea sensibila, veți dori să faceți o zona de test înainte de utilizarea regulată.

 

Sa intelegem etichetele produselor de frumusete

 

Clinically proven

Multe produse contin cuvintele dovedit clinic, care este ceva cu care nu multi oameni sunt familiarizati. Ce vrea de fapt să spună este că producătorul a efectuat o formă de testare pe produs intr-o clinica sau laborator. Acest lucru nu înseamnă că ceva a fost dovedit cu testele, cel puțin nimic semnificativ. Acesta ar putea fi un test simplu ca miroase bine sau va curăța machiajul. De obicei, testele sunt simple și nu dovedesc nimic important. Nu cumpărati produse bazate pe aceste cuvinte.

Brightening 

Acest cuvânt este adesea găsit în produsele de îngrijire a pielii. Aceasta înseamnă în esență că produsul conține o formă de stralucire a pielii. Este una dintre cele mai populare ingrediente găsite în acest tip de produse. Acesta nu te va scăpa de pete intunecate sau modificări de culoare. Va oferi doar rezultate pe termen scurt. Produsul conține înălbitori temporari,  sau are ingrediente care ajuta chiar și  la deschiderea tonului pielii. Nu confunda acest lucru cu “iluminat” deoarece numai produsele care au hidrochinona chimica pot ajuta la petele intunecate de pe piele.

 

Sa intelegem etichetele produselor de frumusete

 

Broad spectrum

Aceste cuvinte sunt de multe ori găsite pe produsele de protectie solara. Aceasta înseamnă că produsul va va proteja impotriva radiatiilor UVA si UVB. Din păcate, aceasta nu înseamnă că te protejează pe deplin de razele nocive. Va trebui în continuare să iei alte măsuri de precauție și ar trebui să il aplici de multe ori.

Dermatologist Tested – înseamnă că produsul a fost testat de către un dermatolog, dar nu înseamnă neapărat fost aprobat  și avizat  de acesta.  Din nou, e mai bine sa  faci cercetari proprii, decat sa te bazezi  pe această etichetă.

Fragrance free  

Aceasta este una destul de usor de inteles. Inseamnă că produsul nu contine arome adăugate și nu are miros. Ar  putea totusi exista unele extrase adăugate sau vegetale găsite în produs, precum și alte substanțe. Totuși, acesta ar fi ideal pentru pielea sensibilă.

Lifting

Acest tip de produs va ajuta la repararea unor daune ale pielii. Liniile fine, ridurile si pielea care atarna poate fi ajutata prin utilizarea acestor produse. Acest produs va ajuta, dar, din păcate nu face miracole. Liniile si ridurile vor fi în continuare acolo. Singura modalitate de a ridica permanent pielea este prin chirurgie plastica.

 Noncomedogenic – Nu conține ingrediente care astupa porii sau provoca acnee.

Firming – conține ingrediente care  pot ajuta la  pielea  sa capete un aspect mai plin.
Oil free – Nu contine uleiuri minerale sau  vegetale sau lanolina care pot irita pielea predispusa la acnee.

 Long wearing – se referă la puterea  produsului de a ramane pe piele. Acest lucru nu este la fel ca waterproof (rezistent la apa).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *