Lady Gaga nu este impotriva hainelor de blana naturala

Lady Gaga si-a socat recent fanii, spunand ca nu este impotriva hainelor de blana. Cantareata chiar a protejat-o pe  Kim Kardashian  care a fost atacata cu faina, de un aparator al drepturilor animalelor.

Starul, faimoasa prin rochia de carne, si-a aparat dreptul de a purta haine de blana, spunand urmatoarele:”Aleg sa nu comentez asupra faptului ca hainele pe care le achizitionez sunt naturale sau nu, pentru ca consider ca ar fi hipercritic sa nu imi revendic pitonul, pielea, mielul, aligatorul ca sa nu mai mentionez carnea, pe care deja am purtat-o. Acest lucru ma pune in categoria celora care adora si apreciaza frumusetea animalelor in moda, dar nu sunt vegetariana stricta. Am stat departe de blanuri atunci cand nu puteam sa imi permit, dar asta nu inseamna ca morala mea este rigida si ca ma voi abtine la vedeera unei piese din blana superbe. Nu am restrictii la asta. Tu vezi o carcasa, eu vad o piesa de rezistenta”

Lady Gaga nu este impotriva hainelor de blana naturala

Scriind pe site-ul ei, Lady Gaga a spus ca respecta sentimentele fanilor ei dar ca nu va avea de gand sa suporte campaniile violente, abuzive si copilaresti. Ea a comentat:

” Vreau sa stiti ca imi pasa de sentimentele si impresiile voastre si va voi sprijini intotdeauna filosofia de viata. Insa nu sprijin campaniile violente, abuzive si copilaresti. Respect drepturile animalelor. Dar  imi pare rau de fanii care sunt suparati in legatura cu asta, e intr-adevar de apreciat sa iti faci griji in legatura cu sanatatea si siguranta animalelor. Va respect viziunile, va rog respectati-le pe ale mele.”

Apoi a adaugat:

“Si pentru cei care fac campanie, pastrati-va faina  sa faceti paine pentru copiii carora le este foame. Si  Kim Kardashian e fabuloasa.”

Bineinteles, raspunsul a venit imediat. Unii dintre fanii cantaretei au fost scandalizati de declaratia starului pop.

Unul a scris:

“Micul monstru se dovedeste ca esti tu, Lady Gaga. Porti blana pentru ca crezi ca e o declaratie de superioritate. Insa nu e asa. ”

Un alt fan a comentat:

“Nu mai sunt fan. Mi-am ars toate CD-urile. Daca tu (sau Gag Gag)vreti sa aveti blana…NU TE MAI EPILA. Te-ai nascut asa”

Deci, ce credeti despre  Gaga acum?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *