Cum sa-ti determini forma fetei

Forma fetei este foarte importanta. Coafura si hainele pe care la porti ar trebui sa puna in evidenta forma fetei si in unele cazuri este nevoie sa schimbi stilul parului pentru o definire mai buna a unor unghiuri ale fetei tale.

Poti sa iti determini forma fetei uitandu-te la ea, daca obrajii tai sunt mai plini si ai barbia mica, ai probabil fata rotunda. Daca barbia este ascutita si obrajii ingusti, asta e tipic pentru o fata ovala. Obrajii inalti si barbia lata sunt specifice unei fete patrate.

Daca ai nevoie de ajutor in a gasi forma fetei, poti sa masori anumite puncte de pe fata ta pentru a-i intelege mai bine forma, asa ca ia o banda de masurat si un pix si o foaie si mergi cu ele in baie.

Mai intai, masoara latimea fetei tale in dreptul obrajilor. Pune banda de masurat pe coltul din afara ochiului, apoi zambeste si masoara marul care se formeaza. Procedeaza la fel si cu celalat obraz, apoi noteaza masuratorile.

Apoi, masoara-ti linia maxilarului. Incepe de la baza urechii si intinde usor banda in jos, la mijlocul obrazului, pentru a te asigura ca urmezi osul maxilarului si nu vii inspre fata. Noteaza aceste masuratori, multiplica apoi cu doi.

Masoara-ti fruntea punand banda in cel mai mare punct al fruntii, care se afla intre spranceana si linia parului. Pune banda de-a latul aceluiasi punct de pe cealalta parte  a fetei si noteaza masuratorile.

Apoi, masoara lungimea fetei. Tine banda in mijlocul fruntii la linia parului, si apoi pune-o in jos pana dedesubtul obrazului. Noteaza masuratorile.

Fata ta este ovala daca lungimea este egala o data si jumatate cu latimea. Asta este tipic si cea mai bine echilibrata proportie. Fata ta e considerata rotunda este la fel de lunga cat e si de lata. Daca masuratorile sunt foarte apropiate sau nu sunt exact egale, fata ta este considerata  tot rotunda. Coafurile care au volum de la radacina sunt cele care arata bine pentru forma fetei tale.

Cum sa-ti determini forma fetei

Daca fata ta este mai lunga decat lata, inseamna ca ai fata prelunga. Stilurile scurt spre mediu ca lungime sunt potrivite pentru tine. Poate vrei sa incerci tunsura in trepte, care defineste unghiurile fetei. Parul lung poate prelungi fata si mai mult, asa ca pastreaza-ti parul la lungime medie. Cum sa-ti determini forma fetei

O fata in forme de patrat are aceeasi latime si lungime  dar e mai mult colturoasa. Daca obrajii tai sunt foarte proeminenti, asta te va scuti de a avea o fata rotunda. Parul scurt spre mediu este potrivit pentru aceasta forma, iar cel carliontat este si el ok. Parul lung disproportioneaza, iar un bob nu da bine la o astfel de forma a fetei. Cum sa-ti determini forma fetei

Vorbeste cu un stilist daca vrei sa determini forma fetei tale si sa alegi stilul de coafura potrivit pentru tine. Astfel, te vei asigura ca intotdeauna arati bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *