Fii sexy, instantaneu!

Iata cele mai bune trucuri date de catre experti in limbajul trupului, pentru a atrage pe cine vrei, cand vrei.

Poarta rosu-se pare ca femeile care poarte rosu sunt masi seducatoare decat cele care poarta alte culori. E un mod simplu dar eficient de a fi cuceritoare. Acestea au sanse cu 65 la suta mai mult sa fie invitate la o intalnire decat cele imbracate in albastru.

 

 

Fii sexy, instantaneu!

Stabileste contactul vizual-si asigura-te ca o faci la momentul oportun. Conteaza conjunctura si o privire seducatoare aruncata la timp il poate da pe spate intr-o secunda.

Fii sexy, instantaneu!

Exprima-te-si atunci cand o faci, fii tu insati. Arata-i cat de fermecatoare poti fii. Rade, spune glume, gesticuleaza.

Fii sexy, instantaneu!

Atinge-l in timp ce vorbesti-expertii in limbajul trupului au stabilit ca atunci cand sustinem o conversatie si atingem interlocutorul, vom fi mai seducatoare. Atinge-ti gatul sau colierul cand sunteti in mijlocul conversatiei.

Fii sexy, instantaneu!

Ai grija la lumina. Lumanarile sunt cele mai romantice, dar nu cele mai practice pentru o petrecere. Luminile care bat spre coral sunt cele mai potrivite, pentru ca dau o stralucire aparte pielii.

Fii sexy, instantaneu!

Parfumeaza-te usor. Cu cat vine mai aproape de tine cu atat devine mai seducator momentul. Parfumeaza-te pe gat, sau langa ureche cu parfumul tau preferat.
Fii sexy, instantaneu!

Postura e importanta. Exprima seductie prin felul in care te misti, uita-te la atleti, sportivi, si ai o alura potrivita, este foarte important ceea ce exprima corpul tau.

Fii sexy, instantaneu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *