Cum sa-ti redecorezi dormitorul cu buget redus

”Când viața îți inspiră casa, atunci și casa îți va inspira viața”

Nu ai bani, dar ai vrea să-ți redecorezi dormitorul. Nici o problemă! Cu bani puțini, poți să dai un nou look spațiului în care te odihnești, fie pentru a-l face mai spațios, sau pur și simplu , pentru că te-ai săturat de aspectul pe care acesta  îl are și îți dorești o schimbare.

1. Fiecare are propriul stil, prin felul în care se îmbracă. Gândește-te la asta și reflectă-ți personalitatea asupra camerei tale, pentru a crea individualitate. Folosește accesorii care te reprezintă, pentru a-ți crea propriul stil.

2. Prin simpla rearanjare a mobilei, dai camerei tale un alt aspect. Te poți chiar uita împrejur, la diferitele lucruri deseori uitate în dulap, care te pot ajuta sa dai camerei tale un aspect diferit.

3. Modifică mobila pe care o ai deja, o poți de exemplu vopsi sau folosi autocolante pentru a-i da un look nou.

4. Încearcă să găsești o masă micuță pe care să o transformi în masă de machiaj. Poți să o pictezi în așa fel încât să se potrivescă cu restul mobilei și sa ii atasezi o mică oglindă.

5. Dacă pereții camerei tale  sunt prea închiși la culoare, încearcă să-i luminezi prin accesorii mai deschise, în culori calde, de exemplu tablouri, perne sau lămpi, care să-ți lumineze camera. Culorile strălucitoare îți vor face camera să pară mai mare.

6. Încearcă să asortezi lenjeria de pat cu pernele și veioza.
cum sa-ti redecorezi dormitorul cu buget redus
7. Caută simplitatea, originalitatea, nu adăuga prea multe detalii, dar jonglează cu accesoriile. De exemplu, amestecă pernele mici cu cele mari, modelele florale cu cele geometrice.

8. Alege perdele de culoare deschisă, care să se asorteze cu pereții.

cum sa-ti redecorezi dormitorul cu buget redus
Colecționează-ți CD-urile, revistele de artă, muzică, modă, ca să creezi un colaj pe perete sau pe ușă. Înrămează fotografii, care îți vor înfrumuseța camera într-un mod aparte. Dacă spațiul e mic, nu folosi multe accesorii, pentru a nu-l încărca și mai tare. O vază sau un tablou pot fi suficiente pentru a da un aer cald și primitor dormitorului.

Dacă personalitatea dormitorului e inspirată de lucruri de care ești pasionată, și care au  o importanță semnificativă pentru tine, atunci spațiul în care locuiești te va ajuta să trăiești din plin în fiecare zi și să te trezești bine-dispusă in fiecare dimineața. Reflectă putin si da suflet camerei tale. Chiar si cele mai mici sau banale lucruri au o poveste de spus: povestea ta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *