De ce barbatilor le place sa detina controlul

Cand vine vorba de relatii, de multe ori veți vedea că barbatii trebuie să  simtă ca detin  controlul. Le place să stie că au ultimul cuvânt în tot ceea ce se întâmplă în casă. Este ceva ce poate cauza probleme într-o relație, în special în  zilele noastre,  când femeile sunt mai puternice decât oricând înainte.

Femeile moderne doresc să  controleze lucrurile intr-o relatie. Ceea ce trebuie să înveți, dacă esti o femeie puternică,  este că trebuie  sa-ti lasi partenerul sa creada ca el controleaza totul.    Chiar dacă în spatele scenei  tu conduci   spectacolul,  va trebui în continuare sa-ti faci  partenerul sa creada ca el se afla la carma.

Avand controlul , de la TV la deciziile financiare din casa , ii confera partenerului tau sensul de a fi barbat adevarat. Barbatii sunt crescuți să creada că ei sunt singurii furnizori financiari și care trebuie să aibă grijă de familiile lor. Acest sentiment de control le dă un aer de importanță și ii face sa se simta necesari. Deci, atunci când femeia  începe să ia decizii in relatie și sa controleze tot, îl face să se simtă ca și cum de el nu este  nevoie. El nu se poate simti ca un barbat adevarat.

Desigur, pentru femeile moderne, acest lucru pare ridicol. Puteți simți nevoia să-i spuneti cât de prost  este. Nu!  Nu-l umili si demoraliza  pentru ceva cu care a fost crescut pentru că il va face mai mult sa se simta prost cu privire la poziția sa în relația voastra.  Cu cat  se simte mai putin barbat in relatia cu tine, mai multe șanse există  ca el sa caute o femeie care il face sa se simta barbat.

 

 

De ce barbatilor le place sa detina controlul

Cum  sa-l faci sa simta ca el detine controlul

Pentru a-ti face partenerul sa  simta ca detine controlul, este   destul de simplu. Lasa-l sa ia cele mai multe decizii. Chiar dacă știi deja cum să faci ceva, te prefaci că nu, și-l faci să-ți arate. Acest lucru il va face sa se simta necesar.

Ia in considerare ideile sale. Ascultă-l și lauda-l pentru ideile cu care  vine. Discuta despre orice planuri care au fost facute de el. Acest lucru îl va ține in priza și se va simti mult mai implicat decât în cazul în care  faci lucrurile de una singura. Acestea sunt doar câteva dintre sfaturi pentru a-l face sa se simta ca detine controlul chiar și atunci când de  fapt tu o faci.

Ce cauta un barbat la o femeie?

În general, ceea ce un barbat doreste cu adevarat de la o femeie este  să-l facă să se simtă în siguranță și respectat  ca  om și ca  persoană. Barbatii sunt de obicei foarte nesiguri cu privire la aspectul lor, priceperea lor sexuala, capacitatea lor de a oferi, și  locul unde se potrivesc în societatea de astăzi. O femeie care este sexy, dar care  îl critică sau în mod constant îl compară cu alții va pierde de multe ori  in fata unei femei care nu are atatea calitati fizice,   dar care se bazează pe încrederea in barbatul ei.

 

 

De ce barbatilor le place sa detina controlul

În timp ce aspectul fizic este important  pentru un tip, de multe ori  comportamentul unei femei și personalitatea ei in ansamblu vor câștiga, de asemenea. O femeie medie, în căutarea unui tip cu  simț al umorului și un spirit vesel va fi de preferat  mai des  unei femei  superbe, cu putine lucruri de  oferit într-o conversație sau care este văzută ca fiind furioasa, negativa, critica, egoista  sau de-a dreptul plictisitoare.

Barbatii care văd numai  aspectul fizic la o femeie și nu altceva sunt de multe ori foarte superficiali, ei pot avea puține de oferit într-o conversație și pot fi foarte egoisti . Barbatii care caută mai multă substanță în personalitatea unei femei de multe ori au mai multă substanță în propria lor personalitate, și  inteligență, valoare, umor, și trăsături ca bunătatea sau   maturitatea.

Mai degrabă decât sa iti faci mereu griji despre ceea ce doresc barbatii, e bine pentru o femeie să fie preocupata  de a se dezvolta ea  insasi in  interior  și în afara. Da,  ar trebui să faci exercitii și să ai o alimentatie  adecvata, astfel încât să fii atractiva din punct de vedere fizic, dar  concentreaza-te pe personalitatea ta, de asemenea. Dacă vei face asta, vei găsi un barbat care vrea exact ceea ce ai tu de oferit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *