Basescu vs toaletele femeilor din PDL

Presedintele Basescu este contrariat de faptul ca ii sunt imputate actiunile Elenei Udrea si felul in care aceasta se imbraca, afirmand intr-o inregistrare video pe Facebook ca nu este responsabil de felul in care se imbraca femeile din PDL. El mai afirma ca nu ar spune unei femei niciodata “Da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta”.
Iata ce declara Basescu in inregistrare “Imi reprosati Elena Udrea. Vreau sa stiti ca nu sunt responsabil de toaletele femeilor din PDL. Niciodata n-o sa-i spun unei femei, cum nu-i spun nici sotiei mele «Da-ti jos pantofii astia ca au tocul prea inalt, da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta». Asta este o chestiune care tine de fiecare”,
“Sigur, este problema lor, fie ca vorbim de Anastase, fie ca vorbim de Videanu, fie ca vorbim de Elena Udrea de ce au ajuns sa fie atacati de ziaristi de dimineata pana seara si ulterior sa dobandeasca o imagine proasta. Este responsabilitatea lor, si nu a mea. Iar cand a fost oportun, cel putin din acest punct de vedere am fost de acord si cu schimbarea din Guvern a lui Adriean Videanu, si cu schimbarea din Guvern a doamnei Elena Udrea”, mai spune Traian Basescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *