De ce femeile mai in varsta sunt atrase de barbati tineri

Când femeile sunt tinere  doresc sa cunoasca bărbați mai în vârstă, dar cu inaintarea in varsta, femeile au tendința de a fi atrase de barbati mai tineri. Chiar dacă mass-media își bate joc de frecvent femeile în vârstă de numindu-le “Cougars,” nu este mai puțin frecvent  ca femeile în vârstă sa se intalneasca cu barbati mai tineri decat ele.

Definiți “femeie mai în vârstă”

Este important să se stabilească categoriile de vârstă cu “bărbați mai tineri” și “femeile în vârstă.” O femeie mai în vârstă este, de obicei, în intervalul de vârstă între 30 de ani și 50 de ani. Barbatii mai tineri sunt de obicei cu cel puțin cinci ani mai tineri. Aceste relații nu implică femeile care se întâmplă să fie șefe și să fie atrase de un bărbat mai tânăr, aceste relații pot fi stabilite on-line sau într-un decor tradițional de dating.

Beneficiile de dating cu un bărbat mai tânăr

De ce femeile mai in varsta sunt atrase de barbati tineriMulte femei mai în vârstă consideră că intalnind barbati mai tineri le face sa arate si se simta mai tinere. Femeile în vârstă sunt adesea pregătite și dispuse să încerce lucruri noi și sa aiba noi experiențe, pe care descoperă că le au în comun cu tipii aventurosi mai tineri decat ele.

Femeile mai in varsta care au divorțat recent de multe ori se vor intalni cu barbati mai tineri, deoarece acestia sunt disponibili. Multi barbati mai tineri știu că femeile în vârstă pot fi destul de distractive, pentru că ele știu cine sunt și au învățat cum să aibă grijă de ele. Femeile mai tinere, de obicei, cauta tipi care să aibă grijă de ele sau cu care sa aiba copii, astfel încât acestea sunt în căutarea anumitor calități. Femeile mai in varsta au trecut deja prin această etapă a vieții și sunt gata pentru libertatea pe care un bărbat mai tânăr le-o poate oferi.

 

De ce femeile mai in varsta sunt atrase de barbati tineri

Construirea stimei de sine

Oare bărbații mai tineri care se intalnesc cu femei mai în vârstă decat ei le pot face pe acestea sa aiba senzatia ca sunt tinere? Este o posibilitate, dar de fapt femeile apreciază comunicarea. Femeile au nevoie de cineva cu care sa vorbeasca, cineva care să le asculte, și cineva cu care să-și petreacă timpul iar barbatii mai tineri le satisfac aceste nevoi. Femeile mai in varsta care au aceste nevoi sociale tind să se simtă bine in pielea lor și acest lucru se reflecta pe fețele și în atitudinile lor.

Beneficii cand te vezi cu barbati mai tineri

Bărbați mai tineri împărtășesc activitățile lor cu femeile mai in varsta. Din moment ce multe femei în vârstă au petrecut timp semnificativ cu barbati mai in varsta, activitățile acestora sunt limitate la lucrurile pe care un cuplu mai vechi le-a făcut împreună. Dar, odată ce un bărbat mai tânăr este implicat, el aduce, de obicei, stilul de viață mai tineresc. Bărbații mai tineri, de obicei, nu se tem să prezinte femeile   prietenilor, astfel încât ele ajung să-și petreacă mai mult timp cu persoane mai tinere , ceea ce le face sa se simta bine.

Femeile în vârstă au, de asemenea, posibilitatea de a ajuta barbatii mai tineri. Femeile isi pot împărtăși experiențele cu prietenii lor mai tineri. Ele isi pot împărtăși experiența in multe domenii, iar cei mai tineri sunt întotdeauna dornici să învețe. Relația nu este ca de mamă și fiu, ci o relație de respect și apreciere, ceea ce face ca ambele părți sa se simta bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *