De ce mint barbatii la datingul online

Datingul online a devenit mai sigur de-a lungul anilor, dar există încă mulți barbati care mint la profilurile lor. Femeile trebuie să fie foarte atente atunci când încep o vânătoare pentru un partener pe multe dintre site-urile de dating online. Este important ca femeile să fie conștiente de diferitele moduri în care barbatii mint despre profilurile lor.

Serviciul

Multi barbati vor minți în legătură cu statutul lor la locul de muncă atunci când completeaza profilul. Motivul pentru care ei mint despre un loc de muncă se datorează faptului că oamenii sunt definiti de locurile de muncă și cariera lor. Barbatii vor minți cu privire la locurile lor de muncă atunci când se simt ca și cum vor fi priviti de sus de către femei sau dacă ei cred că femeile au locuri de muncă mai bune. Multi barbati se simt amenințați de femeile care sunt în poziții mai înalte decât ei.

Realizari educationale

Barbatii vor minti de asemenea, cu privire la nivelul lor de educație. Femeile nu pot cerceta cu ușurință dacă un barbat are o diplomă de   universitate sau liceu, astfel încât este ușor pentru ei să mintă cu privire la ceea ce au realizat într-un cadru academic. Barbatii ar putea spune că au absolvit cu o diplomă, dar, în realitate, pot avea doar câteva clase sau deloc.

 

De ce mint barbatii la datingul online

 

Aspecte psihologice

Când barbatii mint cu privire la cariera lor sau nivelul educațional, ei au o problemă cu felul in care sunt și unde se află. Ei doresc să fie percepuți ca oameni care au un sentiment de putere și de multe ori doresc să găsească pe cineva care nu le este egal. Femeile trebuie să fie conștiente de această problemă și ca barbatii vor să fie responsabili, chiar dacă au nevoie să mintă pentru a ajunge acolo.

Priceperi atletice

Mulți barbati știu ce impresionează femeile, astfel încât acestia vor minți despre aceste lucruri. Minciuni frecvente pot include puteri atletice si realizari. Forța fizică este importantă pentru barbati și impresionanta pentru femei, astfel încât, chiar dacă te întâlnești cu un tip care ar putea să nu para a fi într-o stare fizică de vârf, ar putea minți despre ce felul in care starea sa fizică a fost în la un moment dat în viața lui. El poate nu a alergat la un maraton, dar tu nu stii asta. El nu a jucat sport colegiu, dar el ar putea ști suficiente pentru a te convinge că a făcut-o.

 

De ce mint barbatii la datingul online

 

Opțiunile tale

Deși nu poate părea mare lucru ca un tip minte cu privire la anumite chestiuni pe profilul său de dating online, ar putea crea probleme pe parcurs. Dacă vezi că nu esti compatibila cu un tip care a mințit pe profilul său, el va trebui cel mai probabil sa expuna minciunile sale la un moment dat în relația voastră. Vei avea nevoie sa decizi daca il accepti in cazul in care descoperi că el a mințit în legătură cu o trăsătură, realizare, sau chiar o intamplare din viața lui. Va trebui sa decizi dacă minciuna este neimportantă sau este un semn a ceea ce va veni in relatia voastra.

Tu ar trebui să fii conștienta de ceea ce scrii in profilul de dating online, astfel încât să nu trebuie să explici minciuni, de asemenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *