Ce este pedichiura spa?

V-ați întrebat vreodată care este diferența dintre o pedichiura spa si o pedichiură normală?
O pedichiura spa este o procedura care curata si indeparteaza celulele moarte ale pielii de la picioare si curata unghiile de la picioare. Aceasta ajută la prevenirea bolilor de unghii. Pedichiura este, de asemenea, însoțită de un masaj la picioare, care intinereste pielea și relaxeaza muschii.

Dar ceea ce e cu adevărat grozav este faptul că  va fi un serviciu mai mare, cu mai multe etape – un scrub exfoliant aromatic, hidratare, masca, folie, parafina se afla, de asemenea, în meniu la saloanele spa și acest lucru faca ca pedichiura spa sa dureze mai mult si sa fie un adevarat rasfat.

Daca esti mai aventuroasa, poți investi într-un pedichiura cu pești (iti inmoi picioarele într-un rezervor plin de pește mic care ciuguleste pielea moarta de pe picioarele tale! Dar, în general, ei vor contribui la eliminarea excesului de piele de pe tălpi fara lame de pedichiura. Aceasta tehnica cu lame de pedichiura  este foarte periculoasă și poate genera probleme suplimentare.

 

Ce este pedichiura spa?

Același lucru este valabil pentru cuticulele prea mari. Acestea vor fi tăiate (sau trase) folosind clești pentru cuticule, nu lame. Va fi aplicat mai întâi un ser special pentru ca zona sa fie înmuiată și se va rehidrata zona dupa taierea cuticulelor. În cazul în care orice infecții fungice sunt găsite sub unghii, pot fi utilizate produse speciale și se vor recomanda pentru îngrijirea la domiciliu pentru a ajuta zonele afectate.

Să începem cu elementele de bază, în primul rând, plătiți pentru o atmosferă de lux cu lumini fluorescente și suprapuneri acrilice și aveți parte de un program luxos, un design bun, și o cada de pedichiură frumoaas într-o colț liniștit. Cada de pedichiura ar trebui sa aiba apa care să se scurgă (nu cu apă recirculată), astfel încât pedichiura sa fie complet igienica .

 

Ce este pedichiura spa?

Puteți fi sigura că tehnicienii au extrem de multa experiență și sunt acolo pentru a vă oferi o experiență deosebită. Ar trebui să va simtiti răsfățata. Acestia vă pot oferi unghii frumos modelate, va sugerează culoarea perfecta pentru piele și de sezon, iar munca lor ar trebui să urmeze cel mai înalt nivel de spa si grija fata de client.

În funcție de spa, puteti opta pentru programe diferite și acces la facilități, dacă doriti doar  servicii pentru unghii. Întrebați inainte care sunt serviciile oferite.

Dacă aveți nevoie de o manichiură sau pedichiură spa ca un tratament special puteti face întreținerea periodică la domiciliu sau   la un salon obisnuit de frumusete. Dar mai ieftin nu este întotdeauna mai bine.

Amintiți-vă, fiecare parte a corpului este sacra. Ne bazăm pe picioarele noastre atât de mult, dar nu le acordam suficienta atentie. Deci, amintiți-vă sa le aratati picioarelor voastre dragostea care o merita in această vară. Fără ele noi nu am putea să purtam acesti pantofi drăguți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *