De ce ne temem de unele proceduri cosmetice

Fiecare femeie are propriul ei niciodată in lista procedurilor într-un salon de înfrumusețare – impachetari exotice, coafura, unghii, albirea dintilor, piercing și așa mai departe. Unele dintre voi nu au curajul sa faca o epilare a sprancenelor sau un machiaj permanent, iar altele nu îndrăznesc o epilare in zona inghinală.

În ciuda tuturor argumentelor raționale și raționamentelor încă va este frică. Dar cosmetologii ne asigura ca marea majoritate a temerilor se datoreaza lipsei de informare si increderea în mituri răspândite.

Epilarea inghinala

De ce ne temem: în primul rând este oarecum incomod și rușinos. Apoi, se spune că pielea din aceasta zona este extrem de sensibila si exista o multime de terminatii nervoase, care fac procedura dureroasa.

De ce nu trebuie să ne temem: totul depinde de metoda de epilare. Nici o îndoială că cea mai dureroasă (dar cea mai eficientă) este epilarea electro (distrugerea parului cu ajutorul electrodului care afecteaza bulbul firului de par). Terapia cu laser este mai puțin dureroasa, dar inconfortabila, oricum. Cu toate acestea, tehnicile includ răcirea, care ajută la reducerea durerii.

Epilarea cu ceara
Recomandare: pentru a reduce durerea, uita-te la ritmurile tale biologice. S-a observat, că cu 3 zile înainte și după perioada de menstruatie sensibilitatea la durere crește în mod semnificativ. Unii cosmetologi recomanda să luați un analgezic cu 30 minute înainte de procedura.

În ceea ce privește principiile morale, nimeni și nimic nu vă poate ajuta să depășiti obstacolul de a sta goale în fața unei persoane necunoscute! Doar amintiți-vă că aveți nevoie de ea și persoana este un cosmetolog. Nu sunteti prima!

 

De ce ne temem de unele proceduri cosmetice

 

Impachetari exotice

De ce ne temem: e destul de evident că ne este frică de tot ce e nou și neîncercat. Mai întâi de toate, e greu de crezut că algele gigant lipicioase pot aduce o anumită plăcere atunci când sunt puse în jurul corpului. Riscul la alergie este, de asemenea înfricoșător.

De ce nu trebuie să ne temem: în fiecare salon de cosmetică profesional  veți fi testate la toleranța procedurii exotice. Dacă sunteți o persoană alergică, nu uitati să avertizati în prealabil cu privire la aceasta.

Majoritatea pachetelor pentru corp sunt însoțite cu uleiuri de masaj aromat, muzica pentru relaxare, iluminat și băuturi – toate acestea oferă confort în timpul procedurii și dă rezultate perfecte. Dacă va temeti totusi cu privire la impachetare, intrebati cosmetologul despre pachet în detaliu.

 

De ce ne temem de unele proceduri cosmetice

 

Albirea dintilor

De ce ne temem: există un aviz că este o procedură foarte nesănătoasă și provoacă o mulțime de probleme dentare și gingivale.

De ce nu trebuie să se temem de ea: e adevărat că unii pigmenti de albire distrug smalțul. Dar stomatologul explică: “există doar 1% din persoane care au raportat asa ceva și nu este problematic.”

Nu vă grăbiți la stomatolog cu cererea de a albi dintii. Întrebati-l mai întâi dacă dintii pot suporta aceasta procedura.

Recomandare: dacă ați fost de acord pentru albire, luati în considerare faptul că ar trebui va feriti de produse de colorare: Coca-Cola, vin rosu, sos de soia, cafea, ceai, muștar, rosii, sosuri roșii, sfeclă și tutun!

Deci, la final, permiteți-mi să vă reamintesc încă o dată: să fiti gata pentru a experimenta și a va informa mai mult despre procedurile de salon pe care doriți să le efectuati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *