Camera de oaspeti

Sa aveti o cameră de rezervă pentru vizitatori vă oferă o modalitate ușoară de a găzdui  oaspeții din afara orașului, in orice moment. Puteți avea mai mulți prieteni și vizitatori de familie atunci cand stiti ca nu vor   cheltui banii la un hotel, și puteți petrece mai mult timp împreună, deoarece ei  vor fi chiar în casa dvs. Când găzduiti oaspeții, doriți sa va asigurati că se simt la fel de confortabil ca la un hotel,  luați în considerare câteva moduri simple de amenaja o cameră de oaspeti.
 Mai întâi asigurați-vă că aveți lenjerii de pat curate, proaspete pentru invitatii dumneavoastra, și să le oferiti o pătură în plus sau două chiar în timpul verii. Poate fi rece pe timp de noapte și nu doriți să le  fie frig. De asemenea, este bine să vă asigurați că faceti patul în mod corespunzător înainte de a ajunge, astfel incat sa fie primitor și confortabil, iar oaspeții  sa se simta bine. Adauga cateva perne suplimentare  la capul patului astfel încât camera sa arate ca un refugiu odihnitor.
Camera de oaspeti
Dacă oaspeții  stau mai mult de o noapte, amenajati un loc în care pot sa isi puna hainele.  Dacă nu vă puteți permite un dressing real, luati în considerare un cufar de lenjerie, care este un set   înalt și subțire de sertare, sau unele sertare in plus  în dulap. Orice vă poate oferi spatiul necesar pentru ca musafirii să fie în măsură să isi scoata hainele din valiza si sa le puna deoparte va fi apreciat.  Exista opțiuni  accesibile   la magazine  second-hand pentru  mobilier. Un dulap cu o oglinda poate fi de ajutor astfel încât vizitatorii sa  nu trebuiasca să se îmbrace în baie!
Umerasele suplimentare în dulap sunt, de asemenea,  bune, ca invitatii tai pot uita să aducă umerase atunci când călătoresc. Asigurați-vă că există o lampă   pe noptieră astfel încât să poată avea lumina la indemana  pe timp de noapte, precum și un ventilator în timpul verii sau sisteme de încălzire  în timpul iernii.
Camera de oaspeti
Asigurați-vă că pastrati camera de oaspeti ca   orice altă cameră din casă și puneti opere de artă pe pereți și o plantă vie pe dulap, pentru a fi  confortabil si primitor. Asigurați-vă că aveți perdele sau jaluzele adecvate pentru intimitate și pentru a bloca lumina. Nu tratati camera  ca un loc pentru depozitare atunci cand aveti musafiri, luati jucăriile copiilor, echipamentele de fitness, precum și alte elemente înainte ca musafirii sa ajunga!
Daca vrei sa fie camera chiar mai primitoare pentru oaspeți, pune un bol mic  cu bomboane  astfel încât să se poata bucura de un deliciu dulce inainte de culcare. Acest lucru ii va face sa se simta mai relaxati  și vor face sejurul ceva ce nu vor uita niciodata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *