De ce sforaitul poate fi periculos

Sforaitul este o afectiune foarte frecventa , există foarte puțini oameni care nu sforaie, la un moment dat in viata lor. De asemenea  este comun ca o persoana care imbatraneste  si cavitatile sinusurilor încep  să se micșoreze și sa se prăbușească sa inceapa sa sforaie. Ocazional și  sforaitul usor poate fi perfect inofensiv și doar cu iritatii minore pentru partenerul de pat, dar   sforaitul greu este ceva care trebuie să fie abordat si rezolvat. Există multe pericole asociate cu sforăitul greu și înțelegerea acestor pericole va sublinia necesitatea de cere ajutor unui  personal specializat.
 Un motiv că   sforăitul este grav pentru cei care sufera este că  poate fi un semn de apnee in somn. Apneea in somn se refera la o încetare de moment a respirației în timpul somnului. Atunci când o persoană are apnee in somn i se opreste respiratia si se trezeste de obicei  pentru a începe sa respire din nou și ar putea să nu-si mai aminteasca nimic atunci cand se trezeste. In cazurile severe,  persoana  nu se poate trezi și starea devine mortala. Chiar și in cazuri minore,  apneea in somn este periculoasa pentru ca lipsa de oxigen, chiar și de moment, poate fi dăunătoare pentru celule și sistemele organismului.Sforăitul adanc  și   horcăit este un semn de apnee in somn și nu ar trebui să fie ignorat.
De ce sforaitul poate fi periculos
Un alt considerent pentru care sforaitul este o problema este că poate întrerupe tiparele de somn asa cum va treziti din somn din cauza zgomotului pe care il faceti și din cauza disconfortului la nivelul gâtului. Organismul are nevoie de somn solid, neîntrerupt în fiecare noapte, în scopul de a fi odihnit în ziua următoare, și pentru a efectua funcții de restaurare si de reparare.  Sforaitul poate fi, de asemenea, dăunător pentru gât și corzile vocale pentru ca acestea suferă din cauza vibrațiilor  sforaitului, și uscăciune, care apare atunci cand gura ta rămâne deschisa în timpul somnului. Cineva care sforaie poate avea o constantă durere în gât și poate avea   laringita.
Cei care sforaie ar putea avea, de asemenea, alte probleme de sănătate, iar sforăitul devine un simptom al acestor probleme. Cei care fumeaza au probleme  la gât și cavitățile nazale, iar sforăitul este un semn al acestui prejudiciu. Țesutul gras din partea de sus a gurii și gâtului poate provoca, de asemenea, sforăitul, cand   prea multa grasime este colectata în jurul gâtului. Acest lucru poate interfera cu respirația cuiva și e semnalul ca este timpul pentru o persoană pentru a aborda greutatea  corporala, in general! Depozitele de grasime din gura si gat înseamnă că o persoană  are depozite de grasime in jurul organelor interne, iar acest lucru poate fi periculos.
De ce sforaitul poate fi periculos
Dacă  aveti probleme de sforait, puteți încerca remedii care lubrifiaza gâtul înainte de culcare, puteti pierde în greutate,  sa pastrati  o atmosfera umeda in dormitor, astfel încât gâtul  sa nu se usuce. Este, de asemenea, bine  sa vorbiti  cu un medic sau chiar cu medicul dentist despre problemele fizice, care sunt cauza sforăitului astfel încât să puteți rezolva problema și sa puteti avea un somn bun.

Remedii pentru sforait sunt multe, dar un tratament complet vine doar cu o intervenție chirurgicală. Urmatoarele exercitii ar trebui sa ajute la reducerea sforăitului.

Câteva exerciții de respirație ar trebui să fie efectuate în fiecare dimineață, care va ajuta în modul în care o persoana respira. Acest lucru va ajuta la eliminarea tensiunii. Un alt mod de a lupta cu aceasta problema este prin fals căscat pentru ca acest lucru ajută la deschiderea gâtului. Folosind un capac de sticla de suc și ziare, care se va deschide complet gâtul individului   cinci minute va servi, de asemenea, în acest scop. E un exercițiu bun care ajută la reducerea tensiunii mentale și crampelor  din mușchii gâtului.

Aceste exerciții simple vor ajuta la tratarea tulburarii  numita   sforait.  Utilizarea de homeopatie pentru a vindeca această problemă  a prins popularitate în ultimii ani. Acestea sunt, practic, remedii naturale. Spray-uri pentru gât sunt, de asemenea, folosite pentru a calma gâtul cu anumite lichide care ajuta la  mișcarea aerului  liber și reducerea vibrațiilor. Dilatarea nazala care include benzi nazale, benzi pentru  limba și pentru a ține nasul deschis reduce congestia nazală și previne țesuturile nazale de la  inflamare.

Respirație pe gură este un alt remediu pentru a rezolva această problemă. Există diverse dispozitive dentare,  pentru maxilar sau limba,  care pot opri obstrucția respirației. Chiar   rigidizarea palatului poate ajuta la reducerea vibrațiilor în gât. Acest lucru este realizat prin injectarea unei soluții în gât. Acest lucru va ajuta la reducerea sforăitului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *