Decodificarea limbajului flirtului la barbati

Sa citim limbajul trupului este cel mai bun mod de a studia o persoană. O mare parte a comunicării umane este exprimată prin limbajul corpului, inclusiv flirtul.   Nu este suficient sa flirtam prin cuvinte, așa cum cuvintele pot părea false sau necinstite, dacă acestea nu se potrivesc cu mesajul nonverbal trimis.

Bărbații, cât și femeile folosesc limbajul corpului ca sa flirteze tot timpul, de multe ori inconștient.

Aici gasiti sfaturi pentru decodarea mesajelor transmise prin flirt.

1. Incearcă să fie masculul alfa
Bărbații au convingerea că femeile sunt mai atrase de masculul dominant într-o cameră. Biologic, acest lucru are sens, ca animalele de sex feminin cauta masculi care sunt susceptibili de a fi furnizori de gene excelente. Normele și obiceiurile societății moderne, in general, depasesc aceste instincte biologice.Dar când vine vorba de flirt, avem tendința de a reveni la instinctele noastre mai primitive. Multe dintre încercările sexului masculin la flirt pot trece pur și simplu neobservate, sau pot fi interpretate greșit. O femeie poate vedea un tip care se invarte intr-o cameră sau încearcă sa-i faca pe alții să creada ca e un nemernic. El poate fi ca un păun este, utilizând o formă primitivă a limbajului trupului. Desigur, dacă vei răspunde la acest tip de flirt depinde în întregime de tine.

O versiune puțin mai rafinată a acestui “mascul alfa” implică sculptura în spațiu personal.nEl se va aseza într-un scaun și va împrăștia lucrurile personale. Chei, țigări, toate produsele pe care le are la îndemână vor fi plasate pe masa.Aceste acțiuni transmit semnalul ca esti pe teritoriul său.

 

 

Decodificarea limbajului flirtului la barbati

 

2. Se uita la tine in ochi
Când un barbat este gata să flirteze, el va scana camera pentru femei disponibile. Dacă el se uita in ochii tai acesta este un semn de interes. Privirea va trece repede peste femei pe care nu le găsește atrăgătoare. Dacă sunteți interesata de un barbat care face asta, țineți contactul cu ochii lui pentru câteva secunde, apoi uitati-va in alta parte. Când vede că ai păstrat contactul vizual pentru moment, el va ști ca esti, de asemenea, interesata de el. În acest moment, el ar putea fi interesat sa te abordeze. Dacă el începe sa priveasca în direcția ta, si esti interesata, incurajeaza-l cu un zâmbet cald. Nu vrei să pari disperata dar expresiile prietenoase si abordabile sunt importante.

3. Te abordează cu încredere și respect
Dacă un tip este cu adevărat interesat de tine, el va respecta spatiul tau personal. Un tip timid sau nesigur poate să nu se apropie deloc, sau va arăta ezitare și nervozitate. Dacă un tip este un nenorocit, sau interesat doar de o aventura el va invada teritoriul personal prea repede. Un tip care vrea să flirteze pentru a ajunge să te cunosca iti va permite să preiei conducerea în pasul următor. El va rămâne în picioare și se va prezenta. El te poate întreba dacă ti se poate alătura, dar va aștepta cel mai probabil, invitația înainte de a se aseza.

 

 

Decodificarea limbajului flirtului la barbati

 

4.Demonstrează ascultarea activa
Odată ce vă aflați într-o conversație cu un tip, va fi evident de felul în care reacționează atunci când vorbiți. El isi va inclina corpul spre tine ușor. El va stabili contact vizual, va da din cap și prezintă alte semne de ascultare activa la lucrurile pe care le spui.

5. Intră subtil in spatiul tau personal

În cazul în care un bărbat intră in spatiul tau personal într-un mod ușor și subtil, este un semn clar de flirt.
El isi poate schimba în locul să se apropie de tine, sau pune un obiect personal, cum ar fi cheile pe masa aproape de tine.

6. Inițiază atingerea
Cu excepția cazului în care tipul este un ciudat, primul contact fizic va fi subtil și aproape accidental.

El iti poate peria umărul ușor atunci când gesticuleaza, scapa mana pe genunchi sau un alt contact care cu greu s-ar putea observa conștient. Subconstient, cu toate acestea, acest lucru este un semn că tipul este interesat să te cunoasca mai bine.

7. Ignoră telefonul  mobil
Acesta este un semn clar de flirt. Daca intenționat ignoră sau opreste telefonul său mobil trimite un semnal clar că el te gaseste mai interesanta decât oricine. Dacă face asta, este un semn clar ca i-ai captat imaginația.

8. Ia lucrurile incet
Dacă un tip este în căutarea unei aventuri, el va grăbi etapele de flirt. Scopul său este de a satisface o femeie și trece la alte activități. Cu toate acestea, în cazul în care el este sincer interesat de tine, el o va lua incet. El este răbdător și dornic de a realiza nimic mai mult decât o conversație cu o femeie fascinantă. Unele femei interpreteaza greșit aceste indicii si presupun că, dacă un tip nu încearcă mai mult până la sfârșitul serii, el nu este interesat. De fapt, acesta este de multe ori opusul.

În cazul în care acțiunile sale semnalaeza limbajul flirtului iar el este răbdător și dornic să progreseze lent, cotele sunt bune că are respect pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *