Despartiri celebre in 2012

Seal si Heidi Klum

Stirile din ianuarie au spus ca despartirea acestui cuplu a surprins fanii, in special avand in considerare faptul ca perechea, care era casatorita de sapte ani, isi reinnoia juramintele anual.”Am avut cel mai profund respect unul pentru celalalt in timpul relatiei si continuam sa ne iubim, dar despartirea e inevitabia” , a declarat cuplul la momentul respectiv. Ei au 3 copii impreuna Henry, Johan, si Lou, plus fiica lui Heidi dintr-o relatie anterioara Leni, pe care Seal a adoptat-o in 2009Despartiri celebre in 2012

Peter Facinelli si Jennie Garth

Dupa 11 ani de casnicie, actrita din Beverly Hills, 90210 si actorul din Twilight Saga si-au anuntat despartirea. “As fi vrut ca el sa-si fi dat mai mult silinta” , a spus Garth unei reviste curand dupa ce s-au separat. Intre timp, o sursa a relatat ea avea resentimente din cauza carierei lui, care a evoluat foarte mult. Cuplul are trei fiice, Luca, Lola si Fiona.

Despartiri celebre in 2012

 

Mark Sanchez si Eva Longoria

Dupa cateva luni de intalniri, jucatorul NFL si actrita din Desperate Housewives isi anunta despartirea. “Mark o adora si o respecta pe Eva,” a spus o sursa, insa carierele lor sunt pe primul plan. Vor ramane insa prieteni.

Despartiri celebre in 2012

 

Chris Zylka si Lucy Hale

Actorul din The Secret Circle starul din Pretty Little Liars au terminat relatia de noua luni in septembrie. Zylka a spus pe Twitter despre ea ca  “E o persoana remarcabila cu o inima mare”

Despartiri celebre in 2012

 

Jenny McCarthy si Brian Urlacher

Au inceput sa iasa impreuna in aprilie, iar moderatoareaTV si jucatorul de la Chicago Bears s-au despartit in august. “Am decis sa ne transformam relatia de dragoste intr-o prietenie remarcabila,” a spus McCarthy la Us Weekly. “Voi continua sa fiu cea mai mare sustinatoare a lui”

 

Despartiri celebre in 2012

 

Chris Brown si Karrueche Tran

Cum Brown s-a intors la Rihanna si a terminat relatia complicata cu modelul. “Am decis sa fiu singur si sa ma concentrez la cariera ,” a spus canteretul la Us Weekly. “O iubesc pe Karrueche foarte mult dar nu vreau sa fie geloasa pe prietenia mea cu Rihanna. Mai bine sa fiu singur si sa fim amandoi fericiti cu vietile noastre.”

Despartiri celebre in 2012

 

Richie Sambora si Denise Richards

Cuplul, care s-a impacat si s-a despratit de cateva ori si s-au intalnit din 2006 pana in 2007, apoi s-a reunit in toamna 2011, si-a confirmat despartirea. “Au terminat,” a spus o sursa.

Despartiri celebre in 2012

 

 

Sofia Vergara si Nick Loeb

Iubitii, care au inceput sa se intalneasca in 2010, si-au incheiat relatia. “Se certau de foarte multa vreme” , a declarat o sursa la Us Weekly in mai.Despartiri celebre in 2012

Mena Suvari si Simone Sestito

In ianuarie, actrita a intentat divort de sotul ei, cu care a fost casatorita 2 ani. E al doilea divort al actritei din American Beauty. Ea si actorul Robert Brinkman, primul ei sot, au fost casatoriti 5 ani si au divortat in 2005.

Despartiri celebre in 2012

 

Bradley Cooper si Zoe Saldana

Dupa doar trei luni de intalniri, sursele au confirmat ca cuplul s-a despartit in martie. Si in ciuda faptului ca Saldana as-a intalnit cu mama lui Cooper in luan anterioara, o sursa a spus ca “ea si Bradley nu au fost deloc seriosi.”

 

Despartiri celebre in 2012

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *