O vacanta perfecta in Gran Canaria

Insula situata in Oceanul Atlantic, pe coasta Africii, este una din zonele cele mai populate in Insulele Canare. Capitala Gran Canaria este Las Palmas, unde se afla aeroportul insulei. Gran Canaria face parte din Spania si a fost lipita la imperiul spaniol in 1483. Vacantele in Gran Canaria aduc un milion de turisti in fiecare an si insula e incredibil de populara.

O vacanta perfecta in Gran Canaria
Localizata in sud-estul Fuerteventura si Tenerife, insula e conoscuta ca avand un microclimat. Zona din sud a insulei atrage majoritatea turistilor, datorita climei calde, in comparatie cu nordul insulei. Aeroportul din Gran Canaria e singurul aeroport comercial al insulei. Numarul mare de zboruri si de pasageri care vin in fiecare an il fac sa fie unul dintre cele mai aglomerate din Spania. Multe resorturi sunt la foarte scurta distanta de aeroport.

Ce am vizitat in Gran Canaria

Iata 4 mari resorturi in Gran Canaria pe care le-am vizitat: Las Plamas, Maspalomas, Playa DelIngles si Puerto Rico. Am gasit hoteluri excelente dotate in jurul insulei, de la cele de lux, pana la cele accesibile.

O vacanta perfecta in Gran Canaria

Peisaje care ne-au incantat

Climatul din zona arata ca tara are peisaje diferite, cu desert in sud si verdeata in nord. Climatul neobisnuit face ca insula sa fie si o destinatie de iarna populara. Portiunea din sud a insulei e cea mai populara printre turisti.

Insula are cateva atractii majore, inclusiv un parc imens de pasari, unul de crocodili si o gradina botanica. Capitala, Las Palmas, este cunoscuta pentru atmosfera de petrecere si carnavalele anuale.

O vacanta perfecta in Gran Canaria

Fiind al saptelea oras ca marime din Spania, Las Palmas are o atmosfera vibranta, care ofera vivacitatea pe care o gasim de obicei in orasele spaniole. Vacanta in Gran Canaria ne-a oferit oportunitatea de a explora cele mai frumoase privelisti de pe insula. Am luat parte la activitatile disponibile pe insula, calarit, surf, scufundat, alpinism. In concluzie, am avut parte de o vacanta pe cinste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *