Dieta, unde gresim?

Fiecare femeie a luat in considerare sa tina o cura de slabire cel putin o data in viata. Si pentru majoritatea dintre noi, a devenit un obicei. Uneori avem rezultate bune, alteori nu avem rezultate deloc. De ce se intampla asta? Facem ceva gresit? Din pacate, da. Cand tinem o dieta, tindem sa facem greseli stupide care ne lipsesc de oportunitatea de a ajunge la greutatea corporala dorita. Iar lucrul cel mai surprinzator este ca nu putem sa ne dam seama de faptul ca facem o greseala. Asa ca, haideti sa vedem despre ce este vorba.

Exercitiile. O dieta nu functioneaza fara exercitii. Suna trist, dar asta este realitatea. Chiar daca pierdem cateva sute de grame, ele se vor reinbtoarce destul de repede, cu cat ne relaxam si suntem indulgente cu nbnoi cu ceva delicios. Dar in momentul in care tinem si regim si facem si exercitii, (nu vorbim despr ediete severe), kilogramele noastre in plus sunt arse mai repede si nu mai reapar.Dieta, unde gresim?

Micul-dejun. Nu ar trebui sa sarim peste micul dejun cand suntem la dieta. Ideea este ca de cand ne trezim dimineata si ora la care am mancat ultima data au trecut deja 8-10 ore. Organismul nostru are nevoie de combustibil in forma d emancare pentru a functiona corspunzator. In plus, cand luam micul dejun, sansa de a manca mai mult in timpul pranzului este mai mica decat daca luam micul-dejun.

Dieta, unde gresim?

Mananca suficient. Corpul nostru are nevoie de un anumit numar de calorii in timpul zilei, pentru a functiona corespunzator. Daca mancam mai putin de 1000 de calorii, putem dezvolta probleme de sanatate grave sau chiar deces daca continuam o perioada lunga de timp astefl. In plus, metabolismul va fi dat peste cap, si dureaza cativa ani sau chiar o viata, pentru a-l readuce la forma initiala.

Controlul portiilor. Cantitatea de mancare pe care o consumam in timpul unei mese este foarte importanta. Daca manacam prea mult, corpul nostru nu va mai putea sa digere cum trebuie. Asa ca, controlul portiilor este unul dintre lucrurile pe care sa le pastram in minte tot timpul. Si aminteste-ti ca ets emai bine sa mancam portii mici de 5 ori pe zi decat portii mari de trei ori pe zi.Dieta, unde gresim?

Mancatul pe baza emotionala. Este adevarat, ne stresam in fiecare zi. Problemele par sa apara de nicaieri. Si ce sa facem sa ne simtim mai bine?Mancam. Acest lucru ar trebui evitat. Ar trebui sa gasim un nou mod de a ne elibera de stres si sa ne recuperam dupa probleme.

Somn suficient. Somnul este la fel de important pentru organism la fel ca mancarea si apa. Daca nu dormim suficient, eforturile noastre de a slabi sunt in van.Dieta, unde gresim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *