Parfumul tau spune cine esti

Ne place tuturor să mirosim bine. Purtarea unui parfum poate atrage oamenii și te va face sa te simti bine, precum și sa mirosi bine. Cu toate acestea, de asemenea, dă altora o impresie despre tine. Mirosul pe care alegi sa-l porti emite o impresie și este direct legat de personalitatea ta. Deci, ce spune parfumul tau despre tine?

Parfum de citrice

Aromele de citrice sunt proaspete si curate. A purta un parfum fructat te face sa te simti proaspata, luminoasa. Personalitatea parfumului  coincide în mod normal,cu personalitatea persoanei care poartă parfumul de citrice, de asemenea. Oamenii care aleg citrice sunt, de obicei, naturali si sinceri. La aceste parfumuri apeleaza o mulțime de oameni din cauza mirosul lor natural. Parfumul de asemenea, are o nuanță elegantă.

 

Parfumul tau spune cine esti

 

Parfum floral

Aromele florale sunt cel mai comune tipuri de parfumuri. La ele de asemenea, apeleaza o gamă larga de oameni. Aromele florale sunt romantice și sensibile. Persoanele visatoare tind să fie trase de mirosuri florale. Unele parfumuri florale sunt grele și sunt mai potrivite pentru a le folosi seara.

Parfumul tau spune cine esti

 

Parfum lemnos

Parfumurile  lemnoase au tendința de a ridica un miros picant și greu. La ele nu apelează foarte multa lume. Oamenii atrasi de acest tip de parfum, de obicei, sunt încântători și iubesc distractia. Arome de scortisoara, lemn de cedru si lemn de santal sunt de obicei găsite în acest tip de parfum. Aceste mirosuri sunt bune pe timp de noapte și, de asemenea, cand vremea este mai rece. Ele sunt ușor prea grele pentru vreme de vară sau un parfum de zi.

 

Parfumul tau spune cine esti

 

Parfum dulce

Acest tip de parfum este o combinație excelentă de flori și fructe dulci. Parfumurile dulci sunt purtate de personalitatile inocente. Acesta vă duce înapoi la copilărie și vă reamintește de lucrurile simple. Acest parfum poate promova, de asemenea sentimentele fericite si distractia. Pe langa flori si fructe, aromele dulci pot include vanilie, nalba mare, miere și arome de dovleac. Unele dintre aceste mirosuri pot fi, de asemenea, găsite în parfumuri lemnoase.

 

 

Parfumul tau spune cine esti

 

Unii oameni preferă o combinație de mirosuri diferite. Aveti câteva opțiuni diverse pentru starea de spirit in care vă aflați  sau împrejurimile date. Poti sa porti un parfum diferit în timpul zilei decât în  timpul serii și în timpul iernii decât în  timpul verii. Sa adaptezi parfumul la personalitatea ta este, de asemenea, o idee bună. Acesta te va face sa te simti mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *