Ce ofera un salon spa

Spa-urile sunt saloanele unde mergi pentru a beneficia de masaj, tratamente faciale, tratamente corporale, cum sunt cele cu sare de mare si impachetari cu namol. Se numesc spa-uri de zi, si vin intr- varietate de stiluri si personalitati, de la cele mici pana la cele extravagante cu tuburi de hidroterapie, dusuri Vichy si un elaborat meniu spa.

Multe spa-uri de zi combina atat un salon spa cat si unul pentru par. Se incepe de obicei cu un salon de succes la care se adauga servicii spa. Asta e o combinatie minunata, deoarece poti beneficia de servicii spa  care te lasa relaxata, apoi iti este spalat parul si coafat.

Ce ofera un salon spa

Dar e important ca cele doua operatiuni sa fie complet separat. Saloanele sunt de obicei zgomotoase, iar spa-urile trebuie sa fie foarte linistite ca sa te poti relaxa. Unele saloane de par isi spun spa-uri de zi cand au doar o camera de masaj in salon.

Ce ofera un salon spa

O alta posibilitate ar fi sa mergi la un resort spa de zi. Preturile sunt mai mari dar poti sa folosesi sauna, sau sa stai la psicina toata ziua dupa tratament. E grozav sa mergi cu prietenele  pentru o zi de relaxare.

Iata ce ar trebui sa ofere un spa de zi

* o atmosfera calma, relaxanta

* halate si slapi

*un meniu complet de masaj, tratament facial si corporal

* terapeuti profesionisti in masaj si esteticieni

* camere private de tratament cu racoritoare proapete

* produse profesionale spa

* o camera de relaxare cu ceai

* facilitati de curatenie severe

* in spa-urile mari, masuri de siguranta, camera cu aburi si sauna

Ce ofera un salon spa

Ce trebuie sa sti despre spa-urile de zi

* nu toate spa-urile de zi ofera manichiura si pedichiura sau tartamente cu laser sau botox

* spa-urile mici de zi nu au camera cu aburi, sauna si jacuzzi. Gandeste-te la vreme, pentru ca e importanta pentru experienta ta spa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *