Distreaza-te cu palariile in timpul verii!

Palariile in timpul verii nu sunt doar la moda, ci avem nevoie de ele pentru a ne proteja ochii si parul de soare. Prea multa expunere la soare duce la riduri premature si mareste riscul de cancer de piele, asa ca un numar de palarii la indemana de-a lungul verii e ceva ce fiecare femeie trebuie sa ia in considerare. Cele mai bune palarii adauga un plus personalitatii imbracamintii, si merg perfect cu ceea ce porti. Palariile de paie supradimensionate sunt clasice pentru vara. Ele merg cu diferite esarfe in jurul lor, ori esarfe lungi pe care sa le legi in jurul palariei pentru un plus de amuzament. Poti sa investesti de asemenea in palarii de paie de diferite culori. Distreaza-te cu palariile in timpul verii!

Exista si alte stiluri de palari din care poti sa alegi daca cele de paie nu sunt potrivite pe gustul tau. Ele vin intr-o varietate de culori si stiluri. Incearca rosu-alb si albastru pentru un look marin, sau albastru inchis daca ai ochi albastri. O palarie rosie supradimensionata merge grozav cu un costum rosu de baie iar albul se potriveste cu jeansii si un top alb. Pentru ca palariile ni le putem perimite, poti sa-ti achizitionezi un numar de culori care sa mearga cu jachetele tale de vara sau cu rochiile tale preferate.Distreaza-te cu palariile in timpul verii!

O palarie este de asemenea grozava daca vrei sa-ti tii parul la locul lui cand participi la o petrecere de vara. O palarie mai stramta nu va zbura de pe cap iar una cu boruri mai mici e potrivita pentru astfel de ocazii. O fedora poate fi potrivita cu jeansi sau poti opta pentru una cu flori si pene pentru un look festiv. Aceasta iti va conferi instantaneu un look de petrecere si te va ajuta sate simti confortabil.

Pentru zilele in care te imbraci casual, alege stilurile amuzante si funcky, cum ar fi sepcile de baseball dintr-un material moale si cu design amuzant. Orienteaza-te spre culori camuflaj, cu negru si alb ori altceva cu design puternic. Acestea sunt perfecte pentru jeansi si pentru cand vrei sa iesi afara dar nu ai timp sa iti aranjezi parul.Distreaza-te cu palariile in timpul verii!

Distreaza-te cu palariile in timpul verii. Doar in cazul in care participi la un eveniment formal care cere o palarie eleganta, in rest, palaria poate fi un accesoriu informal, casual, si perfect pentru personalitatea si outfiturile tale. Investeste in cateva palarii pentru zilele si noptile de vara, astfel incat vei obtine protectie solara cat si un look fabulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *