Mirranda Kerr, fabuloasa in Harper`s Bazaar

Miranda Kerr este cu siguranta o fata a timpurilor noastre. Vedem pozele ei in fiecare zi in reviste si interviuri, care ii imbogatesc viata privata si cariera de succes. Ultima ei realizare este foto-shoot-ingul pentru publicatia Harper Bazaar din August 2012. Ea impodobeste si coperta, de asemenea.
Pozand pentru aceasta publicatie, din luna august, modelul australian arata fabulos. Ea poarta o jacheta sexy, o pereche de ciorapi negri, un sutien de matase si un guler alb pentru coperta. Parul roscat luminos si buzele cu care se asorteaza ii completeaza lookul.

In acest interviu, Miranda este fotografiata intr-o tema ecvestra, cu outfituri inspirate, inclusiv cizmele inalte, capa, palaria si manusile. In fiecare imagine, putem vedea sutienul sexy sub haine.
Mirranda Kerr, fabuloasa in Harper`s Bazaar

In interviul pentru Harper’s Bazaar, Miranda Kerr a vorbit despre posibilitatea de a incerca o cariera de cantareata, sa mai aiba copii si despre motivul absentei sotului ei din showurile ei.

Miranda Kerr, despre posibilitatea de a canta: “Iubesc sa cant si am inregistrat cateva coveruri originale cu prietenii dar inca nu am scris nici un cantec”

Mirranda Kerr, fabuloasa in Harper`s Bazaar

Miranda Kerr despre a mai avea copii: “Cred ca probabil voi mai avea. A avea un copil este o experienta incredibila. Ziua mea perfecta este sa ma trezesc in sunetele fiului meu care ma striga. Este cel mai frumos sunet. Iubesc sa merg sa il iau din pat si sa vina la noi in camera, este un moment minunat” Mirranda Kerr, fabuloasa in Harper`s Bazaar

Miranda Kerr despre faptul ca Orlando nu participa la showurile ei: “Nu vreau ca Orlando sa se afle acolo pentru ca ma face sa ma simt nervoasa. Dar in ultimul an, nu am avut de ales. Si singura data cand a decis sa participe la show, pantoful meu a decis sa cada”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *