Divortul dintre Katie si Cruise naste controverse

Mariajul TomKat a tinut prima pagina a publicatiilor din intreaga lume, incepand de la diferenta de varsta dintre cei doi, pana la Criuse sarind pe canapeaua lui Oprah. Acum ca cei doi divorteaza, iata cateva lucruri care au fost raportate despre despertirea iminenta a cuplului hollywoodian.Biserica scientologica a negat zvonurile cum ca ar urmari-o pe Katie Holmes dupa ce a inaintat actele de divort.  Gary Soter, un avocat al bisericii a negat acuzatii, insa nu pentru prima data cand biserica se confrunta cu astfel de acuzatii. TMZ a raportat ca fotografii au urmari-o pe Katie de cateva ori au vazut barbati misteriosi si masini in jurul apartamentului lui Katie.

 Divort surpriza
A profitat oare Katie de faptul ca Tom filmeaza in strainatate ca sa inainteze divortul? Cateva saptamani in urma, Cruise a declarat unui reporter ca cele mai mari realizari ale sale sunt familia si casnicia. “Nimic nu e mai important in viata mea decat soptia si copiii”.  Starul filma in Islanda cand sotia lui cu care e de cinci ani impreuna, a inaintat actele de divort, exista speculatii ca acest lucru a fost o surpriza pentru Tom.

Religiile diverse aduc haos intr-o relatie, in special cand una e atat de controversata precum scientologia. Holmes a citat diferente ireconciliabile iar surse afirma ca cei doi nu s-au putut intelege cu privire la implicarea lui Suri in cadrul bisericii. Katie a fost crescuta catolica si s-a convertit la scientologie inainte sa se marite cu Cruise in 2006, dar s-a aratat ingrijorata cu privire la implicarea fiicei sale in religie. Raportul afirma ca lui Katie nu i-a placut ce a vazut in aceasta religie in sase ani si ca asteapta momentul oportun sa renunte la ea.Divortul dintre Katie si Cruise naste controverse

Blestemul celor 33

Tom Cruise ar trebui sa inceapa sa caute femei de varsta lui. Se pare ca starul de 50 de ani a cazut victima blestemului celor 33. Prima sa sotie Mimi Rogers avea 33 de ani cand au divortat, la fel Nicole Kidman, si acum iata si Katie Holmes. Coincidenta?

Katie o vrea pe Suri doar pentru ea

 Fashionista Suri de sase ani probabil va ramane in custodia mamei sale. Holmes a cerut intreaga custodie legala asupra fiicei sale. Desi cuplul a locuit in California, Katie a cerut divortul in New York, ce a fost o miscare strategica pentru  a castiga custodia.Avocatul lui Holmes a declarat ca cea mai mare preocupare a lui Katie este si va fi mereu sa protejeze interesele fiicei sale.Divortul dintre Katie si Cruise naste controverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *