Expertii in moda ne vorbesc despre ochelarii de soare

De multe ori petrecem ore in sir in magazine, incercand diferite stiluri de nuante, uitându-ne în oglinzi înguste … și nu găsim nimic cu care sa ne stea bine . Ochelarii de soare sunt o idee bună pe tot parcursul anului, dar in special pentru  protecție solară vara, cand este foarte important  sa ne protejam ochii. Cheia este sa găsim stilul perfect.

“Ochelarii de soare sunt foarte la moda, și nu arată nici un semn de incetinire.  Ei au fost  un obiectiv atragator pentru retaileri deoarece  consumatorii caută să imite personaje -. Și, mai important, protejeaza ochii de razele ultraviolete, strălucirea și lumina soarelui, “, spune Sara Rogers, specialist  in moda din Minnesota Mall Grand of America.

Selectarea  formei
“Ochelarii de soare sunt un subiect fierbinte acum, pentru că ei s-au schimbat. Stilul  Jackie Kennedy  este prezent”, spune Sandy Dumont.(TheImageArchitect.com). Într-adevăr, stilul pictogramei si Prima Doamna Jackie Kennedy Onassis  este creditata pentru popularizarea ochelarilor de soare supradimensionati care ne duc înapoi în anii șaizeci.

Rogers sugerează că atunci când alegem ochelarii, consensul general este că forma cadrului care trebuie să contrasteze cu forma fetei. “Dimensiunea   ochelarilor de soare ar trebui să fie proporționala cu mărimea față, adică,  cadre mici pentru fata mica, si rame mari pentru fetele mai mari.” Sara spune că pentru  fata ei mica, de formă ovală,   a avut probleme în timpul tendinței ochelarilor  supradimensionati pentru a găsi ochelari care nu o copleșească.

 

Expertii in moda ne vorbesc despre ochelarii de soare

Dar, Dumont spune, “Evitați ramele pătrate -sunt  prea severe. Alegeti cadrele care au o ușoară rotunjime la marginile exterioare, atât de sus cat și de jos.  Ochelarii de soare, cu ramele largi sunt foarte la modă acum, si arata, de asemenea, dinamic…”

Chiar si cu cele mai bune sfaturi de orientare, sa găsim uneori lookul perfect este greu. “Am incercat sa urmez sfaturi diferite despre găsirea formei potrivite pentru fata mea – – și am constatat că, uneori, ochelarii care credeam că sunt cei mai puțin potriviti  imi veneau de fapt cel mai bine “, spune  expertul in moda Mary Jo Matsumoto. “De exemplu, într-un fel în acest an am început cu o pereche de ochelari  ușor supradimensionati care stau pe partea de sus a fetei mele , și totuși sunt uimitor de complementari.  Ei au, de asemenea, o culoare  profunda -. Nu  mi-aș fi imaginat ca imi va sta bine cu ei. “

Jessica Trent este de acord că atunci când alege nuante, poate dura un pic pentru a găsi perechea potrivită, pentru că toată lumea are nevoie sa țina cont de forma fetei individuala. “De aceea, ochelarii de soare ai prietenului tău pot arata fabulos pe el, dar îngrozitor pe altcineva.” Ea susține că  ochelarii sunt un element accesoriu important, așa că ar trebui să faci într-adevăr efortul sa-i cumperi pe cei care ti se potrivesc.

 

 

Expertii in moda ne vorbesc despre ochelarii de soare

Nu poti alege doar o pereche? Este bine să ai mai multe perechi, potrivite cu diverse aspecte, pentru starea de spirit – sau pur și simplu pentru nevoile tale. Spune Trent, “am lentile de chihlimbar colorate pentru condus în vreme mohorata.”

Alegerea  culorii
Dacă aveți doar o pereche de  ochelari de soare cu aspect sexy, mergeti  pe negru.  Dumont spune. “Acestia sunt cei mai versatili, pentru că ei  se potrivesc la orice tinuta si arata foarte sexy și la modă.”

Whitney Fajnor, director de marketing,  cu toate acestea, recomandă căutarea de rame maro dacă pielea dumneavoastră este palida. “Ramele negre si de culoarea pielii pot fi prea drastice”, spune ea.

Dumont sugerează că fanaticii   ochelarilor de soare ar trebui să aleaga cadre care fac un contrast frumos cu parul lor. “De aceea, blondele arata atat de bine cu rame negre, și roșcatele arata fabulos cu rame albastre sau verzi”, spune ea. “Dacă aveți par maro inchis sau negru, cadrele albe vor scoate parul in evidenta cel mai mult.”

Ea spune că a doua alegere bună ar putea fi o pereche de ochelari de soare albi, deoarece acestia au un “high-fashion”,   si   un mare impact. Ce culoare are lumea ta?
“Unii oameni au o preferință personală cu privire   culoarea prin care le place să se uite  ”, spune Jessica Trent.  ”Unii preferă să privească printr-o lentilă de culoarea bronzului, alții preferă o lentilă gri foarte închisa tot timpul.”

Trent spune  ochelarii de soare aviator fără ramă la dreapta vin  si pleaca odata cu tendințele. “Îmi plac la femei, mai ales pentru că ei imita   machiajul ochilor,” spune ea. Ei  oferă culoare mai inchisa deasupra  ochilor, dar o nuanta mai deschisa   mai jos. Ei sunt, de asemenea, ușor de purtat în interior.

Whitney Fajnor, director de marketing la Minimus, spune, “am primit prima mea pereche de ochelari de soare cu lentile polarizante de Crăciun, iar acum  nu pot merge înapoi!” Lentilele polarizante   utilizeaza un  filtru de polarizare, care este, de obicei, stratificat  în lentile. Acest lucru permite o mai bună claritate chiar si in conditii severe.

 Expertii in moda ne vorbesc despre ochelarii de soare

Din punct de vedere tehnic, Trent spune ca  lentilele de bronz sunt cele mai bune pentru zilele tulburi, deoarece oferă un contrast vizibil în acest tip de vreme. Lentilele gri sunt frumoase in  zilele senine, oferind un pic mai mult ajutor pentru ochi , deoarece acestia oferă mai multa umbră. “Lentilele polarizante sunt ceea ce eu personal prefer tot timpul”, spune Trent. Lentilele polarizante reduc reflecția și strălucirea ca nimic altceva, și sunt fumurii  , bronz (crește definiția fără a afecta  culoarea) și chihlimbar (care blocheaza lumina albastra).

“Îmi plac [lentilele polarizante], deoarece difuzeaza lumina orbitoare , atunci când   conduc   – și dacă vă aflați la plajă sau pe o barca, uitati-va printr-o pereche de  asemenea lentile  și veți vedea prin apă un pic mai bine . “

Nu uitati de lentilele fotocromice – acestea sunt ușoare la  umbră, dar se închid la soare – și au fost prima data la moda  în anii ’70.

Detalii, detalii
Rogers spune ca in timp ce ochelari supradimensionati  sunt încă în cerere, tendința actuală este de lentile  dramatice. “Stilul  curbat,  elegant  este acum la moda,” adauga ea.

Ochelarii de soare, spune Rogers, spun multe despre tine si sunt un indicator al personalitatii tale, atitudinii și simțul  stilului. Și, spre deosebire de costul   altor accesorii de designer adevărat, ochelarii de soare sunt de multe ori destul de accesibili   pentru aproape orice femeie pentru a fi la moda. “Pentru mulți oameni, ei reprezintă o oportunitate de a pasi în lumea modei, la o fracțiune din preț, în comparație cu alte bunuri de lux.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *