Esti gata sa stralucesti?

Machiajul ochilor neon este o modalitate foarte bună de te face observata și pentru a adauga multa multa personalitate la stilul tău. Puteți aseza in strat culorile neon sau sa alegeti doar una pentru impact maxim. De asemenea, puteți purta la fel de mult sau cât de puțin doriți, chiar si o usoara linie de neon poate face ochii sa straluceasca. Înainte de a-ti face stocul de culori neon luminoase pentru vara, ia în considerare câteva sfaturi despre cum sa arati bine.

Vrei să fii sigura că alegi culori care se coordonează cu tonul pielii si culoarea ochilor. Neon roz sau rosu ar putea intra in conflict cu nuanțe roz de piele, sau pot copleși pielea palida si delicata. Galbenul poate face, de asemenea, pe cineva cu pielea palida sa arate palid, dar poate fi o alegere excelentă pentru cele cu tonuri de piele măslinie sau orice culoare inchisa.

 

Esti gata sa stralucesti?

 

Este, de asemenea, bine sa alegem culorile pe care le puteți combina și potrivi. Ați putea încerca albastru cu galben sau roz, dar albastru și violet ar putea fi prea puternic dacă nu le estompati cu o culoare neutra, cum ar fi roz. Albastru și verde pot fi amestecate cu violet și galben. Gândiți-vă cum s-ar amesteca și potrivi culorile din garderoba și veți găsi cele mai bune combinatii.

Deoarece neonul este atât de puternic, ati putea începe cu doar o simpla linie de culoare la baza pleoapei superioare prima dată când purtati culoarea aleasa. Utilizați o perie pentru fardul de ochi astfel încât să puteți amesteca cu ușurință culoarea de-a lungul marginii exterioare a ochiului.

 

Esti gata sa stralucesti?

 

Pe măsură ce va obișnuiti cu aspectul culorii ochilor neon, încercați să combinati mai mult de o culoare. Purtati o linie de culoare roz care se potrivește cu albastru pentru ca ea sa ajunga la marginea exterioară a pleoapei, și creati o linie mai groasa de fiecare dată când o purtati. Asigurați-vă că amestecati și începeti cu un strat mai luminos, adaugand mai multa culoare dacă vreti un look îndrăzneț. Aplicati o culoare mai deschisa pe arcada apoi amestecati.

Dacă sunteți gata pentru un look puternic, puteți adăuga, de asemenea, o linie de culoare pe genele de jos, menținând-o cât mai aproape de linia genelor posibil. Acest amestec de culori, trebuie să se potrivească în mod egal cu culorile pe care le utilizați in partea de sus. Pentru un aspect dramatic, utilizați gene false pentru ca ochii sa para foarte profesionali și glamour.

Distreaza-te cu culorile neon, dar ai grija cum le aplici. Cheia pentru un machiaj neon reusit este să-l păstrezi natural, cautand un amestec potrivit care sa se potriveasca atat tinutei cat si tipului tau de piele.

 

 

Esti gata sa stralucesti?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *