Fa-ti propria manichiura frantuzeasca

Ai putea crede ca manichiura frantuzeasca este un stil învechit. Dar este o modalitate atemporala de stil. Unghiile tale vor fi inteligente curate și potrivite pentru toate ocaziile.

Ori de câte ori vrei să pictezie unghiile, este întotdeauna cel mai bine sa-ti programezi asta atunci când cand sti că nu vei fi deranjata. Vrei sa te asiguri că experiența este plăcută și lipsită de stres, astfel încât să ai la dispozitie cel puțin o oră. Mai jos este o listă de elemente esențiale, pe care va trebui să se aduni înainte de a începe manichiura:

De ce ai nevoie

• bol mic de apa calda

• produs pentru indepartarea ojei
• foarfece

• instrument de cuticule

• Crema de cuticule
• loțiune hidratanta

• prosop de bucatarie

• bile de bumbac

• pachet pentru manichiura french (disponibil la majoritatea magazinelor )

• culoare roz pentru French Manicure

• oja incolora

• 2 pungi mici de plastic

Tehnica

1. Scoate bijuteriile și șterge toate urmele de lac de unghii, folosind bile de bumbac sau tampoane. Amintiți-vă ca acetona va usca unghiile în mod semnificativ. Non-acetona este blanda, dar durează mai mult pentru a elimina oja.

2. Taie sau pileste unghiile la forma dorită. Fa acest lucru doar într-o singură direcție, nu într-o mișcare înainte și înapoi. Forma unghiilor este un lucru cu totul personal.

 

Fa-ti propria manichiura frantuzeasca

 

3. Se aplică o crema pentru indepărtarea cuticulelor și bucurați-vă mâinile într-un bol de apă pentru a inmuia cuticulele. Cel mai bine este sa stai cu mainile in apa 5 minute . În cazul în care mâinile tale sunt extrem de uscate, atunci pune-le în pungi de plastic pentru inca 5 minute. Acest lucru va încuraja să se înmoaie cuticulele chiar mai mult și mâinile să se simtă mai puțin aspre.

4. Usuca mainile si unghiile cu un prosop de bucatarie pentru a evita scamele sau firele de pe prosoape obișnuite.

5. Cu instrumentul pentru cuticule, impinge ușor cuticulele înapoi spre baza unghiei.

6. Capătul opus al instrumentului pentru cuticule poate fi folosit pentru a îndepărta resturile de la partea inferioară a unghiei.

7. Aplicați crema sau lotiune și masati-vă mâinile și partea de jos a brațelor. Aceasta imbunatateste circulatia si este foarte relaxant.

8. Aplicați stratul de bază roz pentru unghii. Asigurați-vă că e subțire. Tentația este de a începe cu un strat gros  dar nu se va usca în mod corespunzător.

 

Fa-ti propria manichiura frantuzeasca

 

9. Un sfat pentru a încuraja lacul de unghii sa se usuce mai repede este, ca aproximativ 1-2 minute sa se stea cu mainile si unghiile în apă rece.

10. Pachetul de manichiura frantuzeasca ar trebui să conțină benzi de ghidare, astfel încât să puteți obține o distincție buna pe vârful unghiilor.

11. Odată ce baza este bine uscata, se aplică o bandă la sfârșitul unghiilor. Dimensiunea arcului depinde de preferintele personale, cu toate acestea, dacă aveți unghiile deosebit de scurte, cel mai bine este sa aplicati un arc alb foarte mic altfel va arata dezechilibrat.

 

 

Fa-ti propria manichiura frantuzeasca

 

12. Vopsiti vârful alb în aceeași direcție ca și stratul de bază, mai degrabă decât pe orizontală. Începeti la jumătatea benzii și pana la sfârșitul unghiilor.

13. Așteptați ca acest strat să se usuce înainte de a scoate benzile.

14. Aplicati un strat de oja incolora. Manichiura este acum completa și gata de a fi admirata.

Sfaturi Extra

Nu este esențial să se utilizeze benzi de ghidare, dacă nu doriti. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o mână extrem de stabila pentru a trage arcul.
Pentru a păstra manichiura in stare buna, aplica un strat suplimentar de oja incolora la fiecare câteva zile.

O alternativă la manichiura frantuzeasca este manichiura americana, stratul de bază de culoare roz este înlocuita cu un ton mai natural.
Pentru un aspect modern înlocuiti traditionalul alb cu o culoare vibrantă, cum ar fi roz electric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *