Foloseste corect dermatograful

Cum sa aplici dermatograful corect ramane un mister pentru multe femei. Cititi sfaturile noastre pentru a cunoaste tehnici de aplicare a dermatografului.
Ce este dermatograful?
E un produs cosmetic care iti permite sa trasezi o linie pe pleoape si sa iti pui in evidenta forma ochilor. Combinand dermatograful cu mascara sau gene false, iti poti alungi ochii incat sa para mai mari si mai expresivi. Un mascara negru si un dermatograf creeaza machiajul dramatic, depinde cum il folosesti.
Unele femei gasesc aplicarea dermatografului o provocare si gresesc adesea. Urmand pas cu pas sfaturile noastre despre cum sa aplici dermatograful, vei invata sa stapanesti perfect aceasta tehnica.
Cum sa alegi dermatograful
Culoarea
Dermatograful este adesea negru. Clasica si glamour, aceasta culoare poate fi folosita pentru orice ocazie, atat pentru zi cat si pentru seara. Unul dintre avantaje este aduce profunzime ochilor cu o simpla linie.
Insa, daca alegi alta culoare, ar trebui sa eviti sa folosesti aceeasi cu a ochilor. Combinand culoarea ochilor cu cea a dermatografului, aceasta va avea un mai mic impact si va intensifica orice linie de pe fata ta.
Cele cu ochii albastri vor evita albastrul, cele cu ochii verzi vor evita verdele. Exceptia este caprui. Femeilor cu ochii caprui le sta bine cu dermatograf maro si nuante naturale.
Poti aplica dermatograf albastru sau verde vara daca ai ochii caprui. Si iarna, poti aplica maro, pruna, sau nuante marine.
Dermatograful stralucitor merge mai mult la petreceri.

Foloseste corect dermatograful
Textura
Dermatograful poate fi creion, lichid sau sub forma de gel.
Daca folosesti un dermatograf creion trebuie sa te asiguri ca e bine ascutit ca sa poti trasa o linie fara neregularitati. Trebuie sa fie suficient de moale ca s anu cauzeze zgarieturi.
Dermatograful lichid e valabil atat sub forma de pensula cat si stilou. Dermatograful lichid are avantajul ca nu face aglomerari cand e aplicat. Traseaza o linie mai precisa. Gelul are calitati similare cu dermatograful lichid, si se aplica cu o pensula, fiind favoritul make-up artistilor.

Foloseste corect dermatograful
Machiajul de zi cu dermatograf
Dermatograful merge perfect cu machiajul de zi. Pentru un machiaj de zi alege un dermatograf lichid, pentru o linie precisa.
Felul in care aplici dermatograful depinde de forma ochilor tai:

-daca ai ochii rotunzi, pune-i in evidenta cu o linie pe pleoapa superioara, mergand de la colturile interioara, subtiindu-se la colturile exterioare.
-daca ai ochii migdalati, traseaza o linie spre coltul interior al ochiului, facand-o mai subtire la mijloc
-daca ai ochii foarte mici, liniaza pleoapa superioara dar numai jumatatea dinspre exterior a pleoapei inferioare

Foloseste corect dermatograful

 

Machiajul de seara cu dermatograf
Dermatograful aduce o intensitate machiajului de seara. Daca vrei ochi fumurii, aplica un fard inchis la culoare sub dermatograf si imprastoe-l spre spranceana, folosind o culoare deschisa intre spranceana si pleoapa.
Indinde spre pleoapa si aplica o linie subtire peste fard, pentru a accentua colturile interioare. Liniaza jumatate din pleoapa inferioara si apropie-te de linia genelor pe cat posibil.

Foloseste corect dermatograful
Un machiaj de seara trebuie sa fie mai dramatic, asa ca traseaza o linie si pe pleoapa interioara dar nu te apropia foarte tare de coltul interior, pentru a nu cauza aglomerari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *